En çok neyi aş eriyosunuz hanımlar 🥰

Benim canım çok karpuz cekiyo (bide cikolata :chocolate_bar: türk kahvesi​:coffee:) ama ne zaman alsam hep kelek cikiyo malum daha vakti değil :pensive:

1 Beğeni

Turşu ve şalgam deli gibi canım istiyor :face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni

Ay bide benim bi huyum cikti duyunca yada görünce bi yiyecegi onuda aş eriyorum sanirim psikolojik :rofl:

4 Beğeni

Kız helal et hakkını düşünemedim

Yok canim helal olsun benim duygular karma karışık yeni yeni mide bulantilarim gecti şükür o yüzden herşeyden yemek istiyorum kac haftalıksin

En çok erik aşermiştim :face_holding_back_tears:karpuzda. İkisininde mevsimi değildi yiyememiştim 3 ay falan sonra yedim galiba

2 Beğeni

Normal hayatta çileği ve çilekli şeyleri hiç sevmem ama 2. Hamileliğim ve 2 sinde de deli gibi çilek yiyorum​:roll_eyes:

2 Beğeni

Aklima ne gelse canim istiyo malesef :slight_smile: kizimda hic boyle seyler olmamisdi bunda massallah herseyi yiyim istiyorum

1 Beğeni

Ay benimki asermek değilde gördüğüm her şeyi yiyesim geliyor :face_with_peeking_eye:

5 Beğeni

Sürekli ekşi ve tuzlu şeyler

8 Beğeni

19+6 canım sen

Bende aynıyım cinsiyetiniz belli mi acaba

Evet kızım olcak :cherry_blossom:

3 Beğeni

Bende tatlıyı ağzıma bile suremiyorum, 3 haftaya belli olacak benimde sağlıkla gelsin insallah :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

1 Beğeni

Komik gelecek belki ama ekmek arası nar ekşisi gözümün önünden gitmiyor :smile::smile:

1 Beğeni

Haşlanmış patates desem inanır mısınız :smiling_face::face_with_hand_over_mouth::joy:

1 Beğeni

Ben yaprak sarması aşeriyorum çok ya :joy:

4 Beğeni

Benimde ya bir tencere olsa yerim o derece :joy:

1 Beğeni

12+4 canım bende