En çok neyi aş eriyosunuz hanımlar 🥰

Bende erik karpuz çilek ahududu zeytinyağlı ekşili yaprak sarma garnitürlü makarna salatası turşu şeyler aşerdim ama yedim azda olsa

Hep eski hep eksi :grin: en baştan beri turşu suyu, Çağla,erik hep erik

1 Beğeni

Evet ekşi çok lezzetli bende hep ekşi tatlı hiç yiyemiyorum

1 Beğeni

Ayyy kesinlikle karpuz ve erikkkk

2 Beğeni

Ben ilk aylarda aşerirdim şalgamı

Bebişin cinsiyeti ne benimkisi kız

1 Beğeni

Merhaba cinsiyetiniz belli mi acaba

36 haftaligim suan kiraz istiyorum bulamadık rüyamda bile gördüm :disappointed_relieved:

1 Beğeni

Bende hep tatlı şeyler ekşi hayatta yiyemiyorum laviva favorim çok düştüm ona canım çekiyor rüyamda kuru patlıcan dolması gördüm aldım hemen erkek dedi birkere doktor ama bakalım şuan 16 haftaligiz :face_with_hand_over_mouth:

Benim en çok biber dolması istiyor ama bugün çok mutluyum 3 şeyi çok istemişti aynı anda hepsini yedim midem biraz kötü oldu ama ben çok mutluyum ( yeni dünya ,dondurma,kavuuuuun)

1 Beğeni

İlk haftalarda bı tabak dolusu bütün salatalık turşusu yemiştim sonra tiksindim ondan.Koca bı salata kasesiyle patates salatası asermistim onu hala yapıyorum hiç sıkılmadan.Sarma, kısır hep bu tarz şeyler.Simdilik erkek dediler haftaya ayrıntılı ultrason var bakalım.dondurma dışında hiç tatlı asermedim bayramda bile iki dilim baklava ancak yemisimdir

Ayrıntılı ultrasondan sonra cinsiyet değişimi olur mu

Pancar ve çiğköfte ve çikolata :joy:

Benimkisi de.kiz

Kaçıncı haftada gecdi canım bulantilarin ?

Kıyamam. Yine de tadını almanız da iyi gelmiştir size biraz :blush:

Erik çok istemiştim daha küçükler ama aldık sonunda bu aralar dondurma sürekli :sweat_smile: yaz gelince başladı aşermeler​:sweat_smile:

1 Beğeni

Aynıyız son adet günüm 21 Ocak. Bulantılarım ve kokuya karşı hassasiyetim biraz azaldı sanki yada prilam kullanıyorum diye hiç bilmiyorum.

1 Beğeni

Deli gibi ekşi aşeriyorum çikolata tatlı asla aramayıp yemiyorum. Haftada bi kavanoz biber turşusu yiyordum kış stogunu bitirdim rahatladım​:see_no_evil:geçen markette soslu yeşil zeytin gözüme takıldı canımda çekmedi o an baktım sadece almadım evde sade vardı gelince yedim. 2 gün sonra rüyamda bana bir ağaçtan kendim toplayarak soslu yeşil zeytin yedirdiler​:see_no_evil: yakınlarıma anlattım aşermişsin dediler yiyemediğim rüyama giriyor

1 Beğeni