En çok neyi aş eriyosunuz hanımlar 🥰

Benim gibi kırmızı et , iskender diye tutturan vardır herhalde :sweat_smile:

1 Beğeni

Ben en çok çikolata ve ya tatlı aşeriyordum ve karpuzla şeftali aşermişliyim var. Amma 4. Ay dan hiç bişey aşermiyorum .

Merhabalar benimde çok ilginç bir şekilde köy şeyleri canım istiyor yufka ekmek köy peyniri sobada birşeyler falan ve dediğiniz gibi birşey duyduğumda da aklıma düşüyor herşey :smile::smile:

İlk oğlumda bende kutu kutu çikolata yemiştim ve canım şeftali istemişti bunda herşeyi istiyorum :smile:

Ayrintilida kesin belli oluyo ama tabi gösterirlerse bide o var :smile:

2 Beğeni

Tok karnına 1bucuk İskender yerim :smile::drooling_face:

2 Beğeni

Ben ikinci hamileliğimde elazigdaydik gece uykudan uyandım döner dedim eşimde uyku sersemi tamam sana döndüm dedi hayır İskender döner dedim gece gece İskender döner sipariş ettirmisligim var adama :joy::joy::joy::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Bunda henüz yeniyiz 6 haftalik sadece turşu çok istiyo canım oda hemen ödem yaptı bıraktım bide şeftali istedi ama vakti henüz değil çıkar bikac aya​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Canım deli gibi acı seyler istiyor bol bol acılı şalgam içiyorum çantamda taşıyorum :grin::grin:

1 Beğeni

Bende ilk amma kız)) nedense tatlı aşeriyorum )))

1 Beğeni

Kaçıncı haftada geçti bulantilariniz acaba benim devam ediyo halen geçecegi günü bekliyorum sabırsızlıkla :pensive:

Hamur işleri maalesef :frowning:

2 Beğeni

Ay benimde tuzlu ekşi şeyler yemek istiyorum tatlı aklıma hiç gelmiyor ama zorla yemek zorunda kalıyorum dengelemek için ay inşallah benimde kızım olur :smiling_face_with_tear::pray:t2::purple_heart:

1 Beğeni

İnşallah canım gönlünce olsun :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Peynir ekmek

1 Beğeni

3 gönderi yeni bir konuya bölündü: Fasülye, yuvarlak kese bebek cinsiyeti

Son 2 haftadir deli gibi dondurma yiyorum

1 Beğeni

Et cekiyir 25 haftalik oldhm hala et ki ben et sevmem :rofl::rofl:

1 Beğeni

Çok enteresan ki hiç birseye aş ermiyorum.Ne tatlı ne tuzlu ne ekşi…Ilk hamileliğimde de bu sekildeydim.Aslında eşe karşi güzel bir kalkan bu aş erme olayı ne desek yapacak baba adaylarımız var malum :face_with_peeking_eye: Bu hafta sadece ki o da çok sevdigimden olmalı,erik istediğimi söyledim.Iki gün öncede markette tesadüfen buldum.100 gr mı 80 tlydi :confused: Totalde 12 tane fln vardı onunla biraz mutlu oldum hepsi bu :smiling_face:

1 Beğeni

Tatlı olan her şeye yükseliyorum :grin::heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni