Asercek vakit bulamadım çünkü hamileliğim boyunca eşim sürekli farklı farklı meyveleri alıp getirdi hep yedim ama en son şeftali aklıma geldi dedim eşime aksamina alıp gelmiş şeftali yerken aklian gelir diye nektarıde alıp gelmiş ki ikisi bir yedim
ve
daha çok canım istiyor çikolata da havuç suyu ve çikolata aseriyorum
Bende erik halada canim istiyo
Benimde daha yeni gecti canım 11 haftaliktim sanirim Rabbim yardimciniz olsun kaç haftalıksiniz cok zor 1 aydan fazla istifra ettim toplamda 6 gün hastanede yattim. çok şükür şimdi iyiyim
11 haftalikken canım
Benimde son adet 19 ocak canım aynen bende pirilam kullaniyorum günde 4 iciyodum simdi 2ye düşürdüm şükür
Satışta var ala bilirsin
Yemek yedikten sonra midem kabarıyor ama eskisi kadar değil
Çıktığından beri yiyorum canım 26 haftalik olduk ilk canim çektiğinde yok hep yaz meyvelerini aşeriyordum oda şansıma
Geçmesine sizin adiniza çok sevindim 13+2 deyiz biz ama halen devam ediyo gaz ve şişkinlik de cabası inşallah bende görürüm geçtiği günleri doktorum bana da yatış yapalm dedi bi hafta daha bekliycem eğer gecmiycek olursa yatişi kabul etcem galiba
sürekl limon yiyorum, bide tuza batırıp yiyesim geliyo
Aynen benimde oluyo bazen
İnşallah sizinde tez vakitte gecer ben mecbur yatisi kabul ettim çünkü doktor eşime kendiside bebekte tehlikeye girer demişti vücudum susuz kalmisti ihmal etmeyin ve doktorunuzu dinleyin ilk bebekse arkanizda benim gibi birakacaginiz 2 bebe daha yoksa düşünmeden yatış yaptirin ben öyle öyle rahatladim yavaş yavaş yemeye başladım mide bulantısı cok zor oluyo gercekten
Erik - dondurma - çikolatalı pasta
Benimde kız
Afiyet olsun canım ye ye
Ne tatlı inşallah benimde öyle kalır
Ay ben sürekli kuzu eti istiyor canım oturup ağlıyorum hatta canım çekiyor diye
Yaz meyveleri erik, kiraz, kayısı, üzüm şeftali ve bir meyve daha vardı onu hayatımda bir defa yedim şekli kayısı üzeri de şeftali gibi tüylü pazarcı bunun adı atom demişti çok güzeldi daha önce böyle bir şey yemedim
o günden sonra da hiç bir yerde görmedim