Kayseri mii yağlama mükemmel bir yemek değil mii
Evetttttt bayılırımmmm. Kayseriyi sevmem, kayserilileri de pek sevmem her ne kadar Kayserili olsam da Ama yemekleri o kadar güzel kiiii tam kilo almalık harika
Nomal de severim ama 4-5 yıl vegan olmayı tercih ettim. En son vegan sucuk yemiştim. Hamile kalmadan önce canım yoğurt istedi. Veganlık buraya kadarmış dedim. Hamilelikte de sucuk pek önerilmiyor Öyle olunca galiba 6 yıldır sucuk yemedim
Veganlık inanılmaz zor ya, gerçekten ciddi kararlar alıp kafaya koymak lazım. Hem çok sabır istiyor hem de inanılmaz maliyetli oluyor. Bence vegan çok seçenek de yok
Bnm canım hiç birşey çekmiyor ya hamileliği bilmeden on gün öncesinde havuç tarator istemiştim ama sonrasında hiç birşey çekmiyor canım hamilelikten önce tv de ne görsem canım çekiyordu şimdi yok.
Hamile kaldigimdan karpuz istiyorum ama yoktu diye yiyemedim.şimdi cıkmış marketlerde,tanidiklarim ilacli ola biliyor mevsimi degil diye diyorlar.tabi bende bebegime zarar olmasın diye yemiyorum
Aslında bulunduğun bölgeye göre değişiyor. Ben vegan olduğum dönem kırmızı etin kilosu 150 liraydı. Evde sadece vegan varsa maddiyat göze çarpmıyor. Evde hem vegan hem de hayvansal ürün tüketen varsa vegan alışveriş göze batıyor. İstanbul’da mesala çok fazla vegan alışveriş yeri var. Eskişehir’de o kadar çok yok. Mecbur internetten sipariş veriliyor
Ilkk aşerdiğimm erikdii ne bileyimmm ekşi şeyler iştee tuzluuuu limonnn falannnn mmmm agzimm sulandiii
Of offf dün 2 kilo kıymaya 610 tl verince bir hayatı sorguladık eşimle Vegan pahalı diyorum bir de, hayvansal gıdalar çok ucuzmuş gibi dertlendim Ama vegan olmasa bile vejeteryan olmayı çok denedim ama inanılmaz et oburum, yapamadım
Ben küçükken kurban bayramında bahçede kesilen canları görünce bence böyle oldum. Psikolojik olduğunu düşünüyordum Ben oldum olası kavurma prizola vs sevemedim. Boğazımdan geçmedi. Bir köfte sucuk yerdim.
Ayyyy keşke çocuklara göstermemeye çalışsalarmış. Sanırım ben görmüş olsaydım, aynı şekilde yiyemezdim
@Betuesk Ben hayatta kızıma göstermedim şimdiye kadar. Çocukların beyni o anları algılayacak yaşta olmuyorlar. Bana göre ortaokul dönemine kadar da gösterilmemeli. Çocuklar katliam olarak görebiliyorlar ve yoğun kan kokusu da @Cansu da olduğu gibi tiksindirebiliyor
Evet gerçekten öyle Ben gora filmini izlediğimde sucuğun ağaçta yetiştiğine inanmıştım
@Betuesk Yok artık Çocuk aklı işte
Bir de Ekşili köfte var ya, sulu köfte de deriz biz veya yuvalama köfte. Ben onu annemin göğüs ucu sanıyordum. Kesip atıyor çorbanın içine, hemen geri yenisi büyüyor sanıyordum. O akılla bu günlere iyi gelmişim
Buna resmen kahkaha atarak güldüm @Betuesk
- Haftada aşermelerin olmasi normal mi? Çoğunlukla ilk 3 ay aşermeler olup 2.trimesterde bitiyormus. Bende ilk 3 ay iştahsızlık vardı . Şimdi basladi asermeler . Gecenin bi vakti aşeriyorum
Her gebelik farklı ilerliyor. Bende de ilk 4 ay iştahsızlık çok vardı. Sonra da doğurana kadar hep aşerdim. Tek aşerdiğim şey ise evde dolapta varken bile karpuzdu Gecenin bir yarısı çok karpuz yemişliğim vardır
Bence Normal canim 9 ay boyunca Ben Normal sanıyorum Çünki sen bi Bebek dasiyorsun Bebek farklı şeyler istəyincə insan kəndini tutamiyor Ben çok asermiyorum.Amma bazen farklı şeyler canim çekiyor insan Kəndini tutamiyor ne hos gelirse Ye canım
Oh oh ne güzel ben 9 ay aşerdim. Anasın sen aşer. Afiyetle ye