En çok ne aşerdiniz

@NURAN cokmu asermisim :grinning:

1 Beğeni

Artık getiriyor marketler çıkmaya başladı küçük de olsa. O zman Aralık Ocak civarıydı hiç bir yerde yoktu. Yaş pastaların üzerindekine bile razıydım, onda bile yoktu :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

@Cesurumm Yarasın tatlım sana ve bebişine :kissing_heart::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Amin Teşekkür ederim canim benim​:heart_eyes:

Ben şeker domates aşerdim :smile: eşimle uzun süre bulmak için uğraştık ve sonunda bulup yedim :heart_eyes: hamileliğim boyunca da domatese hep bir zaafım var sanırım doğuma kadar da böyle devam edecek :tomato:

1 Beğeni

Bende domates aserdm və hala seviyorum nedense :heart_eyes:

Bir Malatyalı olarak Kayısı çağlası istedi canım ama aşermedim normal istedi. Malatya depremden dolayı kötü durumda olduğu için biraz geç olsada gönderdiler ailem bulunduğum şehire sagolsunlar :smiling_face:

2 Beğeni

Türkiyede bir internet sitesi varmış aşeriyorum.com gibi bi şey param konuşsun dersen dondurulmuş olarak gönderiyorlarmış hepsi varmış Son günlerinde her gün aşer :star_struck:

1 Beğeni

Sizin bebeğinizin cinsiyeti nedir :blush:

2 Beğeni

Erkek dedi doktorum​:pray::blush:sende

Benimde erkek :blush:

2 Beğeni

Yaprak dolması öyle bir istedim ki yiyene kadarki heyecanımı anlatamam

1 Beğeni

Ayyy benim de en sık aşerdiğim şey yaprak sarması oluyordu. Hala gördükçe ağzımın suyu akar, doyamıyorum sarmaya​:heart_eyes:

1 Beğeni

Bu aralar Karnabahar Turşusuna taktım kafayı :heart_eyes:

1 Beğeni

Aman arkadaşım çok yeme ödemin olursa bu sefer tüh keşke bu kadar yemeseydim dersin :sweat_smile:

Benim de canım bazen çok turşu istiyor. Cansu sadece 1 tane yiyeceksin. Abartırsan ödemlerle sen uğraşırsın turşunun tuzu kuru diyorum Böyle diye diye şükürler olsun 8. Ayımdayım ödemim daha yok.

Canım çok sucuk istiyor. Yine kendimle konuştum. Cansu yeme içinde ne olduğunu bilmiyorsun bebek doğunca yersin dedim.Tamam dedim. Tuttum kendimi. Geçen bir abla ile bu konuyu konuşuyorduk. Sadece dana kıymadan sucuk yapmış benimle paylaşacakmış. Allah razi olsun. Eşimle iki yıldır evliyiz adam beni ilk defa sucuk yerken görecek :rofl:

Diğer iki gebeliğimde canım her türlü tatlı,portakal,yoğun kakaolu şeyler ve ciğer şiş çekiyordu.ikisi de erkek.Bu gebeliğimde tatlı yediğimi hatırlamıyorum.Bunda da patlıcan yemeğinin hertürlüsü,acılı ezme ve dut suyu​:smile: bu gebeliğimde de kızım olacak inşallah.Gerçekten iki cinsiyet arasında farklılıklar oluyor tecrübeyle sabittir.

1 Beğeni

Maşallah afiyet olsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ya aşermek böyle o yemeği yemeden duramiyorsun ya öyle bir şey mi :joy: hiç yaşamadim galiba :sweat_smile: ama böyle gecenin bir vakti eşimi kaldırıp kalk canım sunu istiyo diye göndermeyi isterdim kesinlikle :joy::joy: benim de canım bir şeyler istiyor ama anlık gelip geciyor hamile değilken olduğu gibi yani böyle o olmadan olmaz dediğim bir şey yok onlar aşermek sayılmıyor bence :smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Yok henüz yiyemedim ben turşuyu :sweat_smile: Nasip olmadı yani daha. Ama inanılmaz taktım kafaya acil yemem lazım :sweat_smile: Ay benim babam Kayserili, sucuksuz bir kahvaltı düşünemiyorum :sweat_smile: Normalde sevmez misiniz sucuğu?

1 Beğeni

Bende de öyle oluyor sadece 1 kez yaşadım yaprak sarması da

2 Beğeni