Hamileliğinizde neler aşerdiniz? İlk aşerdiğiniz şey neydi
Ben ilk önce tatlı aşerdim. Kimsenin canı çekmez umarım ama ekler istemişti canım
Benim canım bi şeyler istemeye çok meğilli ilk Puding istemişti. Aşerme ile can çekmesini ayırt edemiyorum.
İlk aşerdigim kirazdı. Ben normalde de aşerirrim aşerdigim zaman annem dediki eminmisin hamilelik eşermesi olduğuna.? Sen normaldede aşerirsin ya
Ben yaprak sarması aşeriyorum kazan kazan yerim vallahi bir de Kuzu Ciğer şiş
Miyde bulantı keçdi galiba ciğer falan istedigine gore
Ay çok şükürrrr 4. Ay’a girdiğim gün çat diye kesildi
Bendede 4 ayımda kesildi yavaş yavaş .ama arada inanirmisin miydem bulaniyor yine 5 aydayım artık
Ay Allah yardımcın olsun 3. Trimester tekrar başlıyor bulantılar diyorlar
3 cü trimestr e gecsem hadide,daha gecmedim ki yabenim miydem bulantı ölüm kalim meselesiydiyenidenmi gelcek ya bebişimi saglikla kucagima alalımda ,gerisi boş
Şimdiden bile anlıyorum cennet neden annelerin ayaklarının altında. Öyle zor ki
İlk gebeliğimde beyaz çikolata ve nar aşermiştim Bunda da incir aşerdim ama maalesef kuru incir bulabildik zamanı değildi diye
Aslında ben çok şey aşerdim ya çok hepsi aklımda. Ama ilk âşermeyi sordu ilk kirazdı en ilk.ikinci çilek ucuncu karpuz.ondan sora çok şey aserdım ben
Yaprak Dolma sı ,lahana dolması sutlac,yogurt,nar,doner,kebap,domates,kaynana mısır, Patlama mısır, bunlar aklımda olanlar .gerisini unutmusum.ama bunlardan daha karpuz ve kaynana mısır yemedim.mevsimi değildi diye.kirazi bile daha 1 ay oldu yedim.cunki mevsimi degildi . Çilek istedigimde yemiştim.ama ve saydiklarimi yedim geri kalan aklımda değil ama yemişim hepsini. Ve karpuzu marketde gordum seni alcam dedimmisirda oyle
Tatli pasta erik
Çok güzel gıfama ben oyle değildim
Galiba şeftali olacak buna cevabım Günlerce gitmedi gözümün önünden. Eşim market deposunda şoför ve hale de gidiyor neredeyse her gün yoktu, kıştı çünkü Geçen gelmiş hatta hale getirmiş eve minik minik şeftaliler Bide diyo ki sen hiç bişeyi bu kadar ısrarla istememiştin kesin aş erdin sen buna ye hadi
ben ilk tuzlu yer fıstığı istemişdim sonra çikolata ama en çok canım ekşi acı şeyler çekmişdi o yüzden bebeğin kız olucak dediler erkek olunca tatlı çekiyomuş canın ama bebeğim erkek hala da tatlı sevmiyorum fazla midem kalkıyo turşu fln aşeriyorum
Daha dün çağdaş markette gördüm. Neyse ki hamilelik bitmeden hemen bulmuşsunuz. Çağdaş markette kayısı ve kiraz da var.
@Cesurumm Maşallah kız