En çok ne aşerdiniz

Miyde bulantı 4 aya kadar yaşadım. Ama hamile kaldığımdan tââ doğurana kadar aşerdim :face_with_hand_over_mouth:

aşermeler başladı mı hanımlar @Leyla1991 tatlını yedin mi?

2 Beğeni

Yok yaaaa yiyemedim işler basimi birakmadi bu hafta kosturmaktan zaman bulup gidemedim ki görüşmeye bile bir nefes ile girdim valla

2 Beğeni

Ben Mart’ta hamile kaldım Nisan’da canım çok fena erik istiyordu tuzlayıp yiyeyim istiyordum insllah kimsenin canı istemez ilk hasatta Aydın’dan gonderdi bı akrabamiz çok minik minikleri daha benim için toplayıp göndermişti daha sonra salatalık turşusu şimdide tatlı ayyy tatlı için ölüyorum hergun yarım çikolata yiyorum iki günde bir tatlı yapıyordum kurabiye kek felan annem kızıyordu çok tatlı yiyorsun kuru meyve ye ama beni kesmiyordu şimdi dahada o kadar isteğim kalmadı iki üç günde canım çikolata istiyor yiyorum​:face_with_hand_over_mouth::hugs:

2 Beğeni

Merhaba kızlar son bir kaç gündür ciğer ızgara aşeriyorum normalde hiç sevmem​:joy:

2 Beğeni

En son çiğköfte aşerdim

En çok da karpuz aşerdim ve deli gibi yedim :joy:

Kids Children GIF by PlayKids

3 Beğeni

Benim henüz öyle pek asermem başlamadı.8+4 haftaligiz.Bakalim ilerleyen haftalar ne gösterecek.

1 Beğeni

Benim canım bi kaç kere çiğköfte çekti :yum::rofl: daha 6 haftalık oldum bakalım canım daha neler çekecek :yum:

2 Beğeni

Bi kaç hafta önce aynısını yaşadım araştırdım ve pek önerilmiyor tüketilmesi. A vitamini yani sakatat etler :smirk:

1 Beğeni

Çiğ köfte yiyor musunuz internette yemeyin yazıyorsunuz ama :pray:

2 Beğeni

Yediniz mi çiğ köfte

1 Beğeni

Etsiz ve güvenilir yerden yedim valla :grin:

1 Beğeni

Benim canm kelle paça çekti deli gibi yedim normalde o kadar sevmem ama böyle bişeymiş:smirk:

1 Beğeni

Tatli ve tuzlu herşey

food lover chubby kid GIF by beinglatino

4 Beğeni

En çok erik aşermiştim2 dakikaya 20 adet yiyordum mevsimi bitene kadar yedim​:grin:

3 Beğeni

Ben puding aşermiştim

3 Beğeni

Benim de ilk zamanlar çok çekerdi canım, etsiz ve güvenilir bulduğum yerde yedim tabi sonra mide yanmam çok oldu ama ne yapalım işte insan aşerince katlanıyor :smile:

Benim pek asermem yok şuan 6+5 Ama genelde yoğurtlu seyleer yiyorum bide ekşi :fairy:

Ciger yenmemesi gerekiyo diye biliyorum