Ekim ayı doktor kontrolleri 🍂

Merhaba @Cansu malesef gebelik diyabeti ve bitmek bilmeyen enfeksiyon Ekim kontrolünde

Geçmiş olsun arkadaşım :rose:

@afrikanın_gelini54 arkadaşım nasılsın randevunuz nasıl geçti ömer nasıl?

Çok teşekkür ederim :smiling_face_with_tear::cherry_blossom:

@NURAN @Hava randevunuz nasıl geçti hanımlar bebiş nasılmış :smiling_face_with_three_hearts:

Bu randovumuzu basa vurduk Allahimin izniyle bitdi artik her sey yolunda gitti sukurler olsun​:palms_up_together::heart:

Az sonra gidecegim canim

Sıra bekliyoruz :blush:

Cansu biraz gec oldu cevap veriyim 39 da gelecegini dusunuyorlar izlenimleri Gelmezse balon katader yapicaklar. Suyum geliyo zaten yavas kac zamandir Sancilarim var da hafif daha karnimda Sertlesme var asiri hepsini kan derecem yukselmis 5 den 7 olmus. Suan tamamen hazir dedi kanal da dedi. Ters donmede yok dedi onada bakti. Gunduz gelirse sancin ana binadan gir Gece gelirsen acil den giris yap dedi. Haftaya sali randevu verdi tabi ozamana kadar Dogmaz ise dedi. Bakalim hayirlisi.

Bende gittim bugün idrar kültürü istediler iki güne çıkar dediler bize de nasıl olacak bakalım

Ben de bugün sormakta geç kaldım bebişin iyi olmasına çok sevindim detaylı okudum. Umarım sonuçlar da güzel çıkar. @Didem.Nursema

@Gaye merhaba sizin randevunuz nasıl geçti :innocent:

Çok az kalmış stres korku hepsi vardı şimdi sanırım daha iyi hissediyorsun

Evet iyim sukur

Amin inşallah normal doğum istiyorum enfeksiyon olursa çok önermiyolarmış bi an önce bitsin istiyorum

Randevum güzel geçti herşey yolunda :smiling_face_with_three_hearts: hep gülüyor oğluşum çok tatlı :heart_eyes::face_holding_back_tears: onu gördüm mutluyum. 26+3 haftalığız 965 gram olmuş hocam fazla mı kilosu dedim normal dedi. Şeker yüklemesi yapılabilir diye düşünüyordum doktor gerek görmedi. Gerekli olursa yaparız dedi bu şekilde :blush:

@Gamze_06 @Seray2023 randevunuz nasıl geçti hanımlar :bouquet:

1 kilo olmuş minik kızım sağlığı da yerinde çok şükür şekerim de normal değerlerde ilerliyor diyete devam​:smiling_face_with_three_hearts: biraz aşağılarda hissediyordum doğruymuş bebek biraz aşağıda sık sık istirahat et dedi doktorum onun dışında iyiyiz çok şükür

Kaçıncı haftada iğne olacaksınız ? Bende de aynı durum var gideceğim iğne için 27 + 5 teyim haftaya bırakmak istemiyorum kanama falan olabiliyormuş galiba

Doktor 28 inci hafta dedi fakat bir kaç gün öncesi veya bir kaç gün sonrası olurmuş . Ben 26+5 teyim. Önümüzdeki Perşembe 26 Ekim’de randevum var gidip iğneyi yaptıracağım @Hasen

Şükürler olsun güzel haberlerler almışsın çok sevindim :star_struck::smiling_face_with_three_hearts: