Öğlenden sonra benim randevum cansu cok oksurmekten kasılma başladı sabah saat 1 de gideyim bakayım ne diyecek
Kontrolden geldim bebek kanala yerleşmiş nst de sancı çıktı çok şiddetli öksürükten kasilmadan olmuş galiba takibe alındım sürekli kontrole gidicem bu hafta iki gün daha devam ederse kasılma hastaneye yatış yapılacak ![]()
dua edin kızlar
Daha çok erken degıl mi ?? Rabbım sıfa versin
Çok şükür bebek iyi, idrar yolu enfeksiyonu çıktı, şase verdi doktor. Su içmeyi de artır dedi, ben bu aralar neredeyse 1 lt ye kadar düşünmüştüm nefes alamıyorum diye. yudum yudum iç dedi.kontrolu de 3 haftaya çıkardı.
Yatmaya ve 3 öğün progestana devam.
Teşekkür ediyorum ilginize![]()
Allah’ım şifa versin, kaç haftaliksiniz
31+2 takibe alınacak doğum için değil yatış takip amaçlı eve geldim tekrar ağrılarım başladı doktor yarın geçmezse kesin gel dedi bakalım ne olucak çok dua edin çok üzüldüm valla ![]()
Rabbim yardimciniz olsun inşallah dualarımız sizinle
Iyi dusun iyi olsun arkadasim Rabbim yardimciniz olsun bebisinle inseAllah iyi olursunuz ![]()
Sağolun kızlar hastaneden sonra uyumusum baya kasilmam azalmış inşallah sabaha kadr dahada azalır
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim ![]()
Ben yeni gördüm arkadaşım
şimdi nasılsın bol bol ılık şeyler iç de boğazın yumuşasın. Bol bol yat 1 ay sabret inşallah size bir şey olmaz
Bebek iyi olsun yeter ki ![]()
Bende çok enfeksiyon olduğu için Perşembe doktora gidicem bakalım
Bol su içmek lazım, çok geçmiş olsun size de.
İnşallah Cansu Hanım, teşekkür ederim ![]()
Çok şükür kasılmaların durdu sabah erken gittim doktora acilde nst de sancı çıkmadı çok şükür ama öksürük gelince hemen ağrım oluyor öksürük geçmiyor bir türlü
Ilık ballı süt iç bol bol
Teşekkür ederim