Ekim ayı doktor kontrolleri 🍂

Merhaba sevgili anneler​:smiling_face_with_three_hearts::fallen_leaf:

Ekim aynda doktor kontrolleri bekleyen annelerimiz haydi yorulmalara.Kontrol gününüz ne zaman?:blush:

Mom Pregnancy GIF by SilfaCL

7 Beğeni

12 Ekim inşallah detaylı Ulturasona Randevum var

5 Beğeni

2 Ekimde kontrolüm var

@FidanUğur perinatolojı beni 2 haftada 1 çağırıyor sende de öyle miydi 28. Haftadan beri

7 Beğeni

5 Ekim de kontrolümüz sondan bir önceki kontrole gidecez cok az bi zaman kaldı :heart::smiling_face:

6 Beğeni

Bende yarin gidecem insallah

7 Beğeni

2 ekim yine hayirlisi bi kanamam olmadi sukur

6 Beğeni

@afrikanın_gelini54 Hayır çağırmıyor ben kendim gidiyordum.Bazen oluyordu 15 günlük ilaç yazıyordusa git kullan gel söylüyordu ama tesadüfen o da.Çok az kaldı kurtulmana oradan,sabr et​:pray:t4:

4 Beğeni

Bende 5 Ekim’de gidiyorum inşallah

5 Beğeni

18 ekimin olduğu hafta :angel:t2: peki sizin ne zaman @FidanUğur :rose:

2 Beğeni

Gayet güzel geçti 34+3 haftalık hamileyim bebeğim 2400 olmuş normal mi :face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni

Harika kilosu bence ideal. Bugün erken soramadım kusura bakma olur mu

1 Beğeni

@Fidan1 @Hava @sevda merhaba hanımlar nasılsınız sizin randevunuz nasıl geçti. Ben biraz geç kaldım :innocent:

1 Beğeni

Merhaba canim Sukur bende iy oldu her sey iy cok sukur

3 Beğeni

Olur mu canım öyle şey :heart:

2 Beğeni

En son bazi nedenlerden dolayi nst girdim Bayagi ugrastirdi ama kendide iyi bende herhangi Bi kanamam olmadi sukur sadece plasenta sIkinti yapiyor Iyim ama yarin tekrar gidicem. Tesekkurler sordugun icin

3 Beğeni

Aslinda suan ayakta durmaman gerek değil mi? Hastaneye sık sık gitmen ayakta olmaya teşvik ediyor :pensive:

2 Beğeni

Yarın aşı günümüz bizimde inşAllah iyi geçer :palms_up_together:t2::two_hearts:

5 Beğeni

Bugün gittim kan verdim idrar verdim 3 gün sonra gel dediler neden acilmam yok 40+1 şuan

4 Beğeni

Oda varda bebegi icerde tutmaya calisiyolar Bir kac hafta daha ondan surekli kontrollerim. Bebegin sagligi icin.

3 Beğeni