Ekim ayı doktor kontrolleri 🍂

Nefes darlığı için göğüs hastalıklarına yolladı . Astım KOAH ilacı verdi sorunun geçene ladar kullan dedi ama bu gittikce ilerliyor (hava) verdi

Sabah kontrol e gideceğim hayırlısı ile :heart: şeker yükleme testi de yapılacak

Çok geçmiş olsun :cherry_blossom::palms_up_together:

Benim oglandada var astim.

@FidanUğur @Flz Günaydın kızlar randevunuz nasıl geçti güzel haberler aldınız mı

Fidan, bebek ilk bir haftada 500gr verir. Kilo kaybetmiş derlerse üzülme olur mu

Filiz, umarın kusmadan çok çabuk bitirirsin

15 Ekim’de kontrol günüm 30. Hafta bitiyor ama benim çok ağrım var sizce normal mi kızlar ilkinde böyle olmamisti son ay ağrım oluyordu şimdi erken mi başladı yuruyemiyorum bile alt tarafa baskı yapıyor sanki

15 ekim pazar gününe geliyor. Sıradaki randevunda doktor rahim ağzı uzunluğuna bakar

14 yazacaktım cumartesi günü

Bu çocuk erken doğacak gibi hissediyorum daha tam hazırlıkta yapmadım yeni yeni başlıyordum bir an önce bitirmem lazım

Bizde sonunda dr karar verdik buyuk araştırma sonunda avcilar hospital dr.Nil bilge hayırlısı ile pazartesi günü saat 10da gideceğiz hem evimede yakın simdiden heycan basti cinsiyet belli olur herhalde Rabbim sağlıklı hayırlı gönlümden geceni nasip etsin inşallah :palms_up_together:t3::palms_up_together:t3::palms_up_together:t3::palms_up_together:t3:

Dua edin bana arkadaşlar :palms_up_together:t3: Rabbim gönlümdekini nasip etsin diye

@Cansu Gerçektenmi? Yanakları falan sanki ilk günkü gibi değil kilo kaybından belkide :pleading_face: Yarın gidecekmişiz aşıyada galiba doğum gece olduğu için 24 saat dolduğu an çağırıyorlar

Amin abla inşallah güzel haberler alırsın

Merhaba benim haftaya olacak, ama ayrıntılı ultrasona tekrar gireceğim 28. Haftaya gircem inşallah. Bebeğimin akciğerlerinin tamamlanmasına göre doğumumun gerceklestirilme ihtimali çok yüksek. Bakalım neler olacak. Bebeğim ve benim için dua edin lütfen

İyi geçti çok şükür kusmadim​:smiling_face_with_three_hearts: sonucu bekliyorum şimdi. Ultrason da bebemi gördüm çok mutlu oldum tam bebek olmuş :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: kurban olurum veren Allah’a :palms_up_together::cherry_blossom::heart::smiling_face_with_three_hearts: yüzünü yanaklarını gördüm bana benziyordu​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Eşimle kan uyuşmazlığı mız var 1 ay sonra bu kez ignem olacakmis onun için gideceğim hayırlısı ile hastaneye :cherry_blossom::palms_up_together:

@Cansu sonucum çıktı gebelik diyabetim varmış :person_facepalming: Birde idrar yolu enfeksiyonu

Haftaya ne zaman inşallah güzel haberler alırsınız sağlıkla gelsin :palms_up_together:t2:

Allah yavruna sağlıklı güzel ömr versin :palms_up_together:t2: yüzün gülmüş çok mutlu oldum :smiling_face_with_three_hearts: