Ekim ayı doktor kontrolleri 🍂

Onca işinin arasına bir de diyabet geldi aman dikkat et olur mu

Bende 5 yada 6 ekim gideceyim.Eyer dedikleri gibi olursa sondan bi onceki randevu olicak yox hep kontrolde tutmak isderlerse sondan 3 cu​:joy:

Amin canim inşallah :palms_up_together:t3:

Bol bol emzirince düzelir hic korkma o dogumdan sonra olan şişlikler yani odemler gidiyor bir süre sonra kg normale döner canim benim büyük 3.300 gr doğmuştu 100gr hastaneden cikinca gitmisti küçük 4.250 gr dogdu 25 gr hastane cikarken gitmisti surekli emzirdim yuzu çökmüştü ama kg kaybetmemişti sislikti giden yani korkma

5 Ekim perşembe saat 9.20 ama grip oldum çok fenayım hiç halim yok

@Cansu Allah razı olsun canımsın :face_holding_back_tears::heart::palms_up_together::heart::heart:Amin amin amin. Minnoş günayi Allah sizlere bağışlasın sağlıklı mutlu uzun ömür nasip etsin inşallah

Cok geçmiş olsun canım

Vallahi bir o eksikti​:face_holding_back_tears: biletimi aldım Urfa’ya gidecekken hastaneden aradılar tekrar test yapılacak gebelik diyabetin var dediler bilet iptal otogardan geri döndüm

20 Ekim’de bizimki inşallah :palms_up_together:

Amin inşallah :palms_up_together:t2::people_hugging:

Teşekkür ederim

Nasıl geçti Ömer çok ağladı mı

Hiç ağlamadı,hiss etmedi bile

Maşallah. Ebe bize gece uykusunda aşı anını hatırlayıp üzülebilir demiş

@ezgi-y @Didem.Nursema @seray2023 @sona @Su-misali 0 merhaba hanımlar güzel haberler aldınız mı :smiling_face_with_three_hearts:

@Cansu Bu gece rahat uyudu , bakalım nasıl olacak

Saat 11 de randevumuz

İnşallah tedirginliğin bitecek

Ntsdeyim şu an benim yaramaz bi durmadi rahat hareket etti durdu yarim saatte anca baglayabildiler bakalim ultrsonda ne diyecek doktorumuz sondan bir önceki randevumuz buu :heart_eyes::smiling_face: @Cansu

Amin inşallah