Allah nasip ederse salı günü dogum
Çok şükür hiç bi sıkıntımız sorunumuz yokmuş çok sağlıklı dedi ayağı büyük dedi bana çekmiş ama detaylıda aynı babası doktor iki de bir maşallah dedi idrar yolumda çok enfeksiyon varmış ilaç yazdı çok şükür çok iyi geçti prensesimizi gördüm yaramaz bebişimi
Geçmiş olsun
Sevindim iyi olmanıza
Çok şükür İyi olmasına çox sevindim Sizde kız bebek mi bende kız bebek bekliyorum Sağ salım Kovusalim inşallah
Benimkide kız kaç haftalıksınız
@Didem.Nursema Ultrasonda banada ayağının büyük olduğunu söyledi ve öyleymişte
MaşAllahı var
Ahhahahhaa benim ayağım büyük bana çekmiş ama yüzü aynı babası üst dudağı yok burnu büyük az bakmadım aynada kendime niye hiç bana çekmemiş anlamadım
Çok güzel canim Prenses annesi olmak harika bi şey şuan 25 hafta 3 gunluyuz
Gerçekten öyle aramızda 1 ay 1 hafta var
Tesekkurler hatirladiğin için @Cansu cum evet cok sukur bebekle ilgili her sey yolunda kan testi verdik onun cevabini bekliyom
Aynen canim inşallah sağ salım Gelsin Bebislerimiz
Kızım geliyooo sonunda duam kabul buyurdu Rabbime çok şükür
@Su-misali Gözünüz aydın olsun ![]()
![]()
Cok sagol canim. Sen doğum yaptınmı pek aktif olamiyorum en son doğumun cok yaklasmıştı onu hatirliyorum)inşAllah sağlıkla kucagina aldın bebişinde sende iyisin inşAllah
@Su-misali Yaptım evet.
Çok teşekkür ederim🫰🏻
Nasıl gecti doğumun normalmi oldu sezeryanmi şimdi nasılsın
@ezgi-y @Didem.Nursema @Seray2023 @Sona güzel haberlerle gelmişsiniz çok sevindim saglıkla gelsin minik mucizeler ![]()
![]()
![]()
@Su-misali ikisindende yaptım ![]()
Evet Allah nasip ederse son 3 gun
@Leyla1991 hanım günaydın
bu yıl kız senesi bence gönlunüzden geçen olacak biz de haberleri bekliyoruz ![]()
![]()
![]()