Merhaba canim Ne İynəsi yapilacak acaba Banada doktor 28 haftada gelse ciyər açıcı iynə yaplim dedi bebek erkən doğma riski olursa Ciyərləri açık olsun diye
Eşimle benim kan uyuşmazlığı mız var benim negatif eşimin pozitif. Bebek te sorun olmaması için iğne yapılacak benle kızımın kanı uysun diye
Bugün kontrolümüz var
@afrikanın_gelini54 @NURAN @ezgi-y randevunuzun nasıl geçtiğini merak ediyorum güzel haberler aldınız mı
Bugün başka kimlerin randevusu var
Kontrolümüz güzel geçti bir sıkıntı yok çok şükür bebeğim 3 kg olmuş dediğim gibi çatı muayenesini doğum anında yapıyoruz dediler ![]()
Canim ona bakilmaliydi bence kendin doga bilicenmi kucukmu normalni diye ben boyle dusunuyorum
Ben 32 haftaligim şimdiden bakıldı hazırlıklı olunması gerekiyormuş öyle açıklama yaptılar bize
Yapilmiyormus gittiğim hastanede
Kalbiminde üfürüm var demislerdi kardiyolojiye falan gittik gayet iyi sıkıntı yok hafif bi açıklık var kalbinde oda normal zaten bebeklerde kapaniyor sonradan 6. Ayda tekrar kontrole gelin dedi doktor sarılık icim gittigimiz doktorda kilo alımı güzel sık sık emzirmeye devam et mama falan verme sakın bu sekilde devam et dedi şükürler olsun bi sıkıntımız yok cok rahatladım
Ama canım benim ilk doğum olcak ya ondan doğum anında karar vercez dedi
Olabilir tabiki rabbim yardım etsin hayırlı doğumlar nasip etsin ![]()
![]()
![]()
Ohh bee ben de rahatladım maşallah size
Bizim randevumuz çok şükür iyi geçti biz iki haftalık geride kalmayı kapadık çok şükür
28 hafta 1 kiloyuz crp değerim yüksek çıktı 11 ama doktorum çok yüksek değil 4 gün sonra tekrarlayalım testi dedi
Şükürler olsun çok sevindim ![]()
Kan aldılar yeniden. TSH değeri yüksek çıkmıştı. Enfeksiyon için de gözlemlememizi söylediler eğer kötü koku veya çok fazla huzursuzlanma olursa yeniden gelmemizi söylediler
İnşallah hemen iyileşir
@1Kubra merhaba randevunuz nasıl geçti cinsiyet belli oldu mu ![]()
![]()
Yarın yine randevum var
Keşke bebekler hiç hasta olmasa hep iyi olsalar hiç acı çekmeseler ![]()