Ekim ayı doktor kontrolleri 🍂

Ne güzel bir istek amin :smiling_face:

Ömer’e kavuşmana az kaldı

@afrikanın_gelini54 @ezgi-y randevunuz nasıl geçti hanımlar

Bizde yarın gidiyoruz kontrole minik tosbiğimi :turtle:görmeye doktor ne dicek bakalım :hugs:

@zsnblk @Burcu2 @afrikanın_gelini54 @Seray2023

Kızlar merhaba randevunuz nasıl geçti bebiş nasılmış

Güzeldi dönmüştü bizim tosbik iyi dedi suyu kilosu 3 kg olmuş suyuna göre 2 hafta gibi olur doğum dedi haftaya bi daha gidicez kontrole nstde güzel çıktı herşey yolunda çok şükür :palms_up_together:t2::heart_eyes:

Çok sevindim :smiling_face_with_three_hearts::star_struck: maşallah

Hayır inanırmısınız doktorun kliniğinde ultrason cihazı yok bugün için ultrason merkezine randevu aldım bugün öğrenip pazartesi duyurucaz. Türkiyedeki sağlık sistemini özlüyorum

Bol bol dua edin bana :smiling_face_with_tear: 2 hafta diyince sanki bi değişik oldum bekliyordum ama beklemiyordum gibi çok saçma duyugudayım şuan :smile:

Teşekkür ederim canım sorduğun için. Güzel geçti keseyi gördük çok şükür . Yeni 5 haftalık olmuş. Rutin tahlillerimizi verdik yarın bakicaz sonuçlara . Sadece folik asit başladık şimdilik.

Bir sonraki randevum ayın 2 sinde ahh belki bakarsınız sancılarım tutar doğuma alırlar :rofl: heyecanlanıyorum ama daha orda sancıları doğurmayi bekleyip orda çekmek var o kısmı hiç düşünmüyorum :rofl::rofl:

@91023 @Ayten merhaba hanımlar randevunuz nasıl geçti güzel haberler aldınız mı :smiling_face_with_three_hearts:

Çok sevindim sizin de yüreğinize su serpilmiş :star_struck::grin::smiling_face_with_three_hearts:

Lohusa ol artık anne muhabbeti yapalım

Eminim ki sık sık başınızı agritacagim :rofl::rofl::rofl: şimdiden sorry