Ekim anneleri neredeyiz 🫶

Bugun hem ara ara sanci bel ve vajina bolgesi hemde beyaz akimtim var

Ben sırt üstü uyumak istiyorum :joy:

İnşallah sag salim kucagina alirsin canim rabbim bizlere kolaylik evlatlarimiza guzel kader nasip etsin

Benimde belim felan tüm ağrılar var var akıntıyı anlayamıyorum da ben progestan kullanıyorum halen o akıntı yapıyor zaten kontrol ne zaman senin bı muane olsan

Amin canım hepimiz alalım kolaylıkla inşallah :palms_up_together:

1 Beğeni

Cuma gitim doktor birsey demedi malesef devlete gidiyorum mecburu randevu bulamadim en erken 14 ekim bnde ne olur ne olmaz aldim ama 14 ekim olmadan gelir mi acaba

Bende devlete gidiyorum canım özeli biraktim… haftada bı nst istemedi mi doktor

Benim şuan vajinamda var bazen geceleri belden kalçama vuran bı ağrım oluyor ay hep bir yerler ağrıyor ağrısız geçmiyor :joy:

2 Beğeni

Son haftalardayız doktorun randevusuz kabul etmiyor mu ben haftada bir gidiyorum doktor kağıt veriyor öyle randevu alıyorum yoksa haftalık randevu yok

Ayyy sorma doktor geçen diyor nasılsın ağrım klasik var dedim de zaten 9 ay boyunca ağrısız görmedim ki seni diyor alıştı oda artık :joy: sanırım habercisi artık bu ağrılar ansızın gelebilirim

Istedi 60 cikti bu haftalarda normal dedi

Sancı 60 normal açılmanda yok maşallah

Keske ama malesef randevu al dedi randevuda 14 ekim bnde bugun 37 +1 oldum

Göğüsün altında boşluk oluyormuş 4 parmak kadar ve üst karın yumuşuyormuş canım

Saçmalamış bence

Kac olsa dogum olur anlamiyorum ben

Ay bı 2. Trimester bir tık rahattı o da bir tık yani ne ağrılar bitiyor ne doğum geliyor bakalım ne zaman doğurcaz :joy:

İşte üst karın yumuşak olursa bir de göğüsün altında boşluk olursa 4 parmak inmiş oluyormuş

Canım 80den sonrası artıyor artık geliyorum diyor

O zaman benimki inmemiş canım

1 Beğeni