Ekim anneleri neredeyiz 🫶

Him bazen sert bazen yumusak oluyor

Allah Allah değişik valla benim doktor sağolsun her hafta gel dedi kağıt veriyor

Yok bacım ben genelde yatarak geçirdim rahatliginj görmedim valla çok şükür midemden iydim

Param olsaydi ozele giderdim burda pahali biraz

1 Beğeni

100 üstüne çıkıyormuş doğum zamanı sancılar geçen kuzenim söyledi o da yeni doğum yaptı

Bende birsey olduu mu acile giderim ne ypim

Demek ki daha kanala inmemiş canım senin de

Ay insin artik

Tamam teşekkürler

Benimkide pahalı 43 çekti sezeryana valla… Muane 2.500 artık son aya geldim ya doktorda dedi madem doğumu bende yapmiycan devletle devam et diye riskli olduğu için özele gittim mecbur ancak orda cevap buluyorsun

Tabi canım zaten doktor her randevuda da söylüyor suyun gelirse nişanın gelirse bebek hareketleri azalırsa sancılar sıklaşırsa hemen acile gel diyor kendileri zaten müdahale etmediği için

Aynen oyle vla hersey ucmus

Devlette de olsun doktorun iyi olduktan sonra nerde yaşıyorsun

1 Beğeni

Rabbim hepimize kolaylik saglik guc kuvvet versin kizlarr

3 Beğeni

Mardinde canim

Aslında ordada işlerin kolay yürümesi lazım bende artvindeyim doktor tanıyor ya hemen yardımcı oluyor

Ben zaten ilk 4 ay yatim dusuk tehlikem vardi gunde 3 kere igne vuruyordum cok zor bi gebelik surecim oldu be ilk gebelik o yuzden bazen isyan ediyorum ama sonra kiziyorum kendime

Uygulamada 20 gun kaldi diyor bklm

Bende canım iki defa düşük tehlikesi atlattım yattım hastahanede 6 aydan sonrada erken doğum riski rahim boyum kısaldı şükür geldik bu günlere artık doğarsa sorun olmaz dedi doktor

Rabbim sana bağışlasın inşallah