Ekim anneleri neredeyiz 🫶

Zaten kilolu idim göbeğim vardı benimde bilemedim göbek üstüm sert sanırım inmemiş benimde pozisyon baş aşağı aynen

Kacinci haftadasinn

Salı 37 olcam canım sen

Bende persembe 37. Zaman yaklastikcaa daha cok heyecanlanıyorum ya :sweat_smile:

Sorma normal mi istiyorsun

Kızlar vajinanıza ağrı vuruyor mu devamlı değil ama ara ara vajinamda ağrı hissediyorum ben

1 Beğeni

Doktor suan normal yuzde 80-90 dedi. Vucudun uygun dedi. Bende suan bi aksilik olmazsa insallah normal diye düşünüyorum. Sen ne dusunuyosunn

Evett hatta bende cok yoruldugumda ayakta durdugumda yururken oluyorduu

Ay valla bazen çocuk çıkacak heralde diyorum bir anda çok acı veriyor sonra geçiyor

Ben doktoruma sormuştum 33+2 deyim şuan. İki gundur ara ara vajinada ağrı hissediyorum. Normal mi?en son başı aşağıda dönmüş demistiniz Bu sekilde yazmıştım Doktorumda: Bu ve benzer şikayetler normal Diye yanıtlamıştı

1 Beğeni

Bnm vuruyor ve bazen göğüs altim tas gibi

1 Beğeni

Ay artık dogursak da rahat etsek benim kasılmalarım azaldı sanki niye bilemedim

Hahaha valahi oyle cok yoruldum ya artik yuz üstü uyumak istiyorum

1 Beğeni

Vajinada bacak aralarim da var agrim

Maşallah canım bende sezeryan istiyorum bakalım

Gerekmedikte sezeryan olmayin yaa

Canım benim acı eşiğim düşük malesef yapamam orda o stresi yonetemem

Acaba indi mi yerine

Vlahi bnde oyleyim ama bilmiyorum kafamda o kadar siru varki doktor bile henuz normal doğurursn demedi

Ben kan alınca bayılan insanım canım yani büyük konuşmayalım tabide bebeğime zarar vermek istemem bile bile de doktorda dedi zaten seni sezeryan yapalım inşallah izinde felan olmaz da temennim o