Merhaba, 36+6’dayim. Benim de durumum aynı sizin gibiydi. Geceleri midem ekşiyor, yanıyor ve bir kez de gece aniden istifra yaşadım bu yüzden. Doktoruma söyledim durumu. Şurup yazdı. Yatmadan önce ya da gün içinde midemi kötü hissettiğimde kullanıyorum. Beni rahatlatti çok şükür. Bir de yatmadan yaklaşık 4 saat önce yeme işini birakmali ve aşırı baharatlı yiyeceklerden kacinmalisin dedi doktorum. Siz de bir doktorunuza danışın bence bu durumu.
Tamamdır, teşekkür ederim
Ay mide yanmasida kötü usuttugum zaman bendede oluyor Allah kolaylık versin
Ben de dün öyle gittim zaten randevu yok ve son zamanlarım olduğu için orada takipli olduğum için rica ettim Bana kaşeli bir kağıt verdi sistemimi açtırdım randevusuz Muayene oldum yani yapıyorlar rica etseniz gerçekten de randevu yok yani 38 +4 haftalık hamileyim
Bnde pazartesi gdcm randevu yok cunku inşallah banada bakar cunku bugun belim asiri agiriyor ve fazla akintim var
Randovuye gerek yok o senin hakkın son haftaların mecbur bakmak zorundalar
Aynen cunku ağrılarım var
39+3 üm pazar günü sancıyla gittim 1 santim açıklığım vardı 1 gece yatış verdiler nişanım geldi hastanede ama seni burda bekletmemize gerek yok açılman yavaş ilerliyo dediler evde bekle bişi olursa gelirsin diyip çıkardılar çarşamba günü randevum var beklemedeyiz
Kiz bebek mi erkek mi 40 haftalik olacak ya
Ben 40 i beklemek istemiyorum
Bebişim kız
Git bence bakıyorlar bem dün gittim
Gidecek canim
14 ekimden sonra bekliyorum net bir sey yok ama erken olma ihtimalimde var 38. Haftadan sonra bari olsa diyorum
Merhaba ben 36+4 oldum, bebeğimi neredeyse her gün hatta bazen günde 2-3 defa hıçkırık tutuyor. Size de bu kadar çok oluyor mu beni tedirgin etmeye başladı artık
Bende 37 . haftadym özellikle gece hickiriyor bu haftadalarda ciğer gelisimini tamamlarmis doktorum söyledi bi makalede okumuştum 37 hafta öncesi dogan bebeklerde bronşit nefes darlığı gibi sorunlar yasanabiliyormus
Bizdede durum aynı 2 bazen 3 kez hıçkırıyor büyüyor miniğim
Gaviscon çok iyi geliyor benim mide yanmama anında kesiyor
Kizlar bugün çatı muayenesi oldum 1cm açıklığın var dedi sizce doguma az mı kalmıştır bir kaç günde artar mı 37. Haftamdayim doktor bişey demedi
Ben 39+5 haftalığın pazar günü sancıyla hastaneye gittim doktor sancın var 1 cm açıklığın var biraz daha bekliyelim dedi şuan sabahtır geçmeyen akıntım var ama sancım yok beklemedeyim