Him biraz sancım vardı geçti şimdi
Akinti bndede var ya neden oluyor
Akıntının rengi ne canım? Benim de iki gündür akıntım var şeffaf ara ara bulanık şeffaf gibi Çok yoğun değil ama geliyor sürekli az az
Arada beyaz bazen de sarimsi vla bnm cok gliyor bel agrim da var bazen de adet sancisi cekiyorum bende bilemiyorum
Doktora bir sorsaydın keşke, enfeksiyon tekrar etmiş olabilir Allah korusun. doğuma az kalmışken erteleme ![]()
Bnde ondan korkuyorum pazartesi gdcm dogumu zorlastirir mi
Doğumu zorlaştırmıyor bildiğim kadarıyla ama doğum sırasında bebeğe enfeksiyon geçme riski varmış, bir de ağrı ve kasılma yapıyor ya o da erken doğum riskini yaratıyor demişti doktorum
Tamam canim teşekkürler
Geçmeyen bel agrim var hastaneye gidecegim esimi bekliyorum bebekte sanki kendini kasiyor gibi bugun iyi degilim
Yaa inşallah doğum başladığı içindir bir sıkıntı yoktur, bize de haber ver canım
Gittin mi elif ne yaptın
Çatı kontrolü yapti cok dar dedi canim baya acıdı sali gunu sezeryan olucam buyuk ihtimalle
Gittim dogum yakin diyor idrar testi verdim akinti icin kasilmalar baslamis dedi
Cnm dogum yaklasiyor dedi o yuzden artık normal dedi bebegin keyfine bagli diyor keyfi ne zmn glck ya![]()
![]()
Cok yoruldum
Günaydın arkadaşlar merhaba size şey soracaktım aranızda çalışan anneler var mı doğum parası alanlar nasıl yatıyor ne kadar yatıyor bilginiz var mı acaba
Evet dogum parasi var canim devlet veriyor
Kızlar bizde 37+6 haftadayiz sağ belim ağrıyordu önceden fıtığım var.3 gündür sağ sol iki tarafindada belden kalçaya doğru vuran şiddetli ağrılarim var otursam kalkamıyorum.yatsam ağrıdan hareket edemiyorum donemiyorum.dunden beride vajinaya baskı vuran şiddetli ağrı var ara ara vuruyor dayanılmaz bir agrimi sancimi desem bilemedim.sag bacagimdada kramp ve ağrı oluyor.lavaboya gidince tıkanıyor hiç yapamıyorum aynı haftada olanlar sizdede oluyormu böyle
Bnde sizinle ayni günüm ayni seyleri cektim ama bn kusuyorum ve ishal oldum bi akintim var doktor dogum yakin dedi
Bilmiyorum bende benim son haftam açıklığım var ondan mı bilmiyorum ama
Benim sulu akıntı geliyor