Ekim 2024 anneleri sıra sizde 😀

Him biraz sancım vardı geçti şimdi

Akinti bndede var ya neden oluyor

Akıntının rengi ne canım? Benim de iki gündür akıntım var şeffaf ara ara bulanık şeffaf gibi Çok yoğun değil ama geliyor sürekli az az

Arada beyaz bazen de sarimsi vla bnm cok gliyor bel agrim da var bazen de adet sancisi cekiyorum bende bilemiyorum

Doktora bir sorsaydın keşke, enfeksiyon tekrar etmiş olabilir Allah korusun. doğuma az kalmışken erteleme :pleading_face:

Bnde ondan korkuyorum pazartesi gdcm dogumu zorlastirir mi

Doğumu zorlaştırmıyor bildiğim kadarıyla ama doğum sırasında bebeğe enfeksiyon geçme riski varmış, bir de ağrı ve kasılma yapıyor ya o da erken doğum riskini yaratıyor demişti doktorum

Tamam canim teşekkürler

1 Beğeni

Geçmeyen bel agrim var hastaneye gidecegim esimi bekliyorum bebekte sanki kendini kasiyor gibi bugun iyi degilim

Yaa inşallah doğum başladığı içindir bir sıkıntı yoktur, bize de haber ver canım

Gittin mi elif ne yaptın

Çatı kontrolü yapti cok dar dedi canim baya acıdı sali gunu sezeryan olucam buyuk ihtimalle

Gittim dogum yakin diyor idrar testi verdim akinti icin kasilmalar baslamis dedi

Cnm dogum yaklasiyor dedi o yuzden artık normal dedi bebegin keyfine bagli diyor keyfi ne zmn glck ya​:rofl::rofl::rofl: Cok yoruldum

Günaydın arkadaşlar merhaba size şey soracaktım aranızda çalışan anneler var mı doğum parası alanlar nasıl yatıyor ne kadar yatıyor bilginiz var mı acaba

2 Beğeni

Evet dogum parasi var canim devlet veriyor

Kızlar bizde 37+6 haftadayiz sağ belim ağrıyordu önceden fıtığım var.3 gündür sağ sol iki tarafindada belden kalçaya doğru vuran şiddetli ağrılarim var otursam kalkamıyorum.yatsam ağrıdan hareket edemiyorum donemiyorum.dunden beride vajinaya baskı vuran şiddetli ağrı var ara ara vuruyor dayanılmaz bir agrimi sancimi desem bilemedim.sag bacagimdada kramp ve ağrı oluyor.lavaboya gidince tıkanıyor hiç yapamıyorum aynı haftada olanlar sizdede oluyormu böyle

Bnde sizinle ayni günüm ayni seyleri cektim ama bn kusuyorum ve ishal oldum bi akintim var doktor dogum yakin dedi

Bilmiyorum bende benim son haftam açıklığım var ondan mı bilmiyorum ama

Benim sulu akıntı geliyor