Ekim 2024 anneleri sıra sizde 😀

Ekim anneleri sıra size geliyor… Ne durumdasınız, hazırlıklar tamam mı? Heyecan var mı heyecan​:grinning: Hadi toplaşın bakalım :grinning:

10 Beğeni

Son zamanlarımız artık ne zaman gelir bebişler bilmem de hazırlıklar tamam sayılır odayı bebişe göre duzenlicez sadece ağrılar artmaya başladı :joy:

2 Beğeni

Sıra bize ne zaman geldi anlamadım bile daha dün bir şokla öğrendik miniğimizi, heyecan, panik, korku hepsi var duygusallik hele zirvede ben hala anne olucağıma inanmıyorum, relaxtım ama içim telaşeli artık bakabilcekmiyim yapabilcekmiyim yetebilirmiyim içim sürekli sorguluyor inaniyorum ki tek değilim

3 Beğeni

Bende çok korkuyorum. Ne zaman olacak nasıl olacak ben anlayabilecekmiyim kafamda hep sorular var. Normalde hiç korkum yoktu ama 2 hafta önce böbreğimde taş varmış kanala oturdu onun acısını çektim ve herkes böbrek taşı ağrısının doğuma eşdeğer olduğunu söylüyor. Acaba böbrek ağrısı ve doğum sancısını karıştırırmıyım diye düşünüyorum. Çok merak ediyorum ve korkuyorum

2 Beğeni

14 ekim görünüyor ama bence o kadar beklemeyeck gibi sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz

2 Beğeni

Eğer 40 haftayı doldurursak 28 Ekim olarak gözüküyor ama o kadar bekler mi bilmiyorum zaman yaklaştıkça da heyecandan panikten ne yapacağımı bilmiyorum tabi korku da bunun çabası

1 Beğeni

Çarşamba gün alacağız sezeryanla olacağı için en geç 10-15 ekim arası doğum olacak nasipse :heart::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Biz de bugün 36 haftalık olduk, doğum 26 Ekim görünüyor ama bakalım nasıl olacak :smiling_face_with_three_hearts: sabırsızlıkla bekliyoruz. Hazırlıklar bir kaç ufak tefek eksik dışında bitti gibi.

1 Beğeni

13 günüm kaldı doğuma. Şuan 38+1 haftalığım. Hep erken gelecek gözüyle baktım fakat benim kızım nazlı çıktı herhalde haftasını doldurup gelecek. Ne nişan var ne su. Sadece baskı kasiklarimda ağrı var zor yürüyecek kadar bazen. Normal doğum istiyorum baş gelişli. Insallah ta öyle olur hersey yolunda gider. Onun haricinde herseyimiz hazır. Sadece teşrif etmesini bekliyoruz küçük hanımın :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

36+4 olduk hala hastane çantam hazır değil ama gerisi hazır daha dün öğrendim minicik mercimekti ne ara bu zamana geldik anlamadım çok hızlı grçti hem duygusallık hem korku hem heyecan tüm duyguları dorukta yaşıyorum eyer daha erken gelmezse doktorumuz 14 ekimde alacağını söyledi Allâh herkesi bir avazda kurtarsın bebeğiyle​:smiling_face_with_tear::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Olmaz mi ya bir an once saglikla bekliyoruz

Bnmde 19 ekim gorunuyor inşallah 40 i gormem

1 Beğeni

22 Ekim normal doğum uygulamaya göre ama sezeryan olcam gün almadım halen hazırlıklar şükür tamam ağrılarla başa çıkmaya devam aynı bedende son haftalar sağlıkla gelsin bebişler :heart_hands::cherry_blossom:

2 Beğeni

Ayyy bizde ayni şeyleri yaşiyoruz bende 38 oldum 2 tane oğlum var birisi 36 da geldi digeri 37 de geldi bu hanim gelmek bilmiyo

1 Beğeni

Aaa ne güzel benim doğum günüm de 28 Ekim akrep burcu olacak :smiling_face: bizim ki de ekimin sonu yada kasımın baslari gibi olur dedi doktor bakalım ne olacak , hepimize sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin Allah

1 Beğeni

Herkese merhabalar :heart_eyes: benimde 31 Ekim görünüyor doğumum. Şuan 35+3 haftalık. Hayırlısıyla gelsin yavrularımız. :heart_eyes:

2 Beğeni

Müthiş bir heyecan var hazırlıklar tamam çok şükür aşırı kaşıntım var doktor artık doğurtalım seni dedi haftaya cuma çatı muayenesi olucam bi sonraki haftada doğum gerçekleşecek 12 günümüz falan kaldı yani :smiling_face_with_three_hearts: sağlıkla bi nefesde doğumlar diliyorum herkese

2 Beğeni

Benim oğlum akrep burcu :smiling_face: aşırı duygusal ve merhametli oluyor akrep burçları :smiling_face: şimdi doğacak olan kızçem terazi burcu olacak :smiling_face:

1 Beğeni

Bizde bugün 36 olduk :smiling_face_with_three_hearts:17 ekim için sezeryan günü verildi. Makat geliş hala dönmedii

1 Beğeni