Bizde bugun 37 olduk bklm ya heyecan tavanda ne zmn glck acaba
1 Ekim salı sezaryen doğum olacak 38 haftalık gelişim geriliği var
37+4 olduk 15 Ekim görünüyor ama artık sabrımız kalmadı hayırlısıyla hayırlı vakitte gelsin ıns dua edelim bırbırımıze
Vla bnde cok inşallah
36+3 günlük oldu bebeğim. Tam 3 kilo olmuş maşallah Haftaya son kontrolümüz olacak ve doktorum sezeryan için gün verecek. Hem heyecan hem korku tüm duyguları bir arada yaşıyorum
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
4 Kasım doğum tarihimiz ama muhtemelen ekimde doğacak benim bebişte
İkiz gebeliğim var 23. Haftadan beri gelmek isteyen bebislerin var çok şükür 32yi gördük Ekim sonu sezeryan olmuş olmam gerekiyor belki bu kontrolde gün verecek umarım son dakikaya kadar dururlar. Allah herkese sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin. Artık bedenen zorlanmaya başladım uykularim sıfırlandı gün içinde yarım yamalak uyuyorum nefes darlığı üstüne birde alerjidende nefes alamıyorum mide yanması bel ağrısı kaburga ağrısı kasık rahim ağrısı karınlarımin içi bile ağrıyor… Bazen piskolojimman aglasamda gececk ve herşey güzel olacak diye teselli etmeye çalışıyorum kendimi …Herkeste olduğu gibi doğum korkusu sarmaya başladı nasıl olacak ne olacak nasıl toparlanicaz bundan sonra bizi neler bekliyor bebislerim nasıl kafamda binlerce şey dönüyor sizde oylemisiniz
2 Ekim doğum tarihimiz bakalım bebiş ne zaman gelmek isteyecek
10 ekimde mucizemize kavuşuyor iuz hayırlısı ile
Banada ekim sonu dedi ama gün vermedi daha sezeryan ıcın kacıncı haftada sezeryan olcaksınız
37 haftalık olduk dün ve pazartesi sezeryana gireceğiz
19 Ekim normal olsaydı doğumum bana da gün verilecek pazartesi konuşucam doktor beyle 7 ekime versin randevu analı kızlı aynı gün doğum tarihimiz olsun sancılarım çıkıyo nstde dün gece 2 saat nst sıkıldım kendim çıkardım aletleri ben evime gidiyorum dedim imza attım çıktım
Bende 37 haftalığım neye göre erken almaya karar verdiler ? Nst sonuçlarınız nasıl? Bebeğin durumu nasılmış
Ya bide demez mi doktor açılma var mı bakıcam diye kabul etmedim ilk doğumhaneye girdiğim gibi öncekiler sezeryanmiş buda sezeryan dediler neyin alttan bakması bu anlayamadım
Gelişim geriliği var ve suyu azaldı bu yüzden acil sezeryan dedi doktorumuz yoksa bende 13 ekim olsun istiyordum
Zaten akrep ne kaybediyorsa merhametinde , iyi niyetinde kaybediyor, umarım sizin çocukların yolu bahtı açık olur .
Heyecan korku hepsi var 2 . Doğumum olacak Allah izin verirse 11 sene sonra gelen mucizem kizcem 36 5 iz kaçıncı haftada alır nasıl geçer acayip korkum var bide gurbet var çok yalnız hissediorum çok korkuyorum
Benimde 35+1günlük kasım gosteriyor ama ekim sonu gelir gibi duruyor heycan korku sevinç bi arada ama artık gelsin taşımak zorlaştı hayırlısıyla sağlıklı kucağımıza alırız hamişler
17gun kaldı bizimde ama bekliycekmis gibi durmuyor kafası aşağı dönmüş bile yakın zamandA kucağıma alicak gibiyim hayırlısı ile
Anladım Rabbim yar ve yardımcın olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah