Ekim 2024 anneleri sıra sizde 😀

İlk mi sizin bu gebeliğiniz Benimde 2014 doğumlu ikiz erkek evlatlarım oldu siz anlatınca şikayetlerinizi kendimi bir an gözümün önüne getirdim ve bende duygulandım yazmak istedim çok iyi anlıyorum sizi ama inanınnnnn o kadarrrr çabuk geçiyor ve geçti ki şu 10 yıl sadeceee ve sadece güzel anılarınız kalıyor akılda inanın çocuklara bakınca ne çabuk büyüdüler bunlar bizim evlatlarımız mı diyorsunuz özellikle bebeklik dönemi çok çabuk büyüyolar anın tadını çıkarın yardımcı olmadan tek başınıza üstesinden gelebileceğinizi unutmayın ikiz anneleri her zamn çifte güçlüdür Allah tarafından :smiling_face:

1 Beğeni

Kıyamam :pleading_face: bende annem gelsin de öyle doğuma gireyim istiyorum kaç yaşında olursak olalım halaa anneye aç ve muhtacız değil mi :hugs:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim bende kendimi bu şekilde teselli ediyorum…Allah evlatlarımıza sağlıklı uzun ömürler versin inşallah bize

1 Beğeni

Sıra bize ne ara geldi hiç Bi fikrim yok daha odası bile hazır deil ne zaman hazır edicez ne zaman doğacak nasıl olacak bakabilecekmiyim bi yerini ağrıtırmıyım kucağıma aldıgımda sağlıklı bir şekilde doğacakmı daha bir sürü soru var aklımda hayırlısıyla gelsin sağlıklı bir şekilde doğsun yererki tek dileğim

1 Beğeni

Benim kızım benim doğum günümde gelmek istiyor yani günümüz 10 ekim 12 ekim aradı doluyor benimde doğum günüm 9 ekim bakalım sağlıkla gelsinler

1 Beğeni

38+5 olucam o zamana

Vakit geldi çattı o kadar ağır bir hamilelik geçirdim ki her gün benim için bir yıldı ve hala sıkıntılarım devam ediyor mide bulantım geçtiği gibi halsislik nefes darlığı kıramp art arda bitmek bilmiyor ve ayaklarım çok ağrıyor son 3 aydır hep evdeyim hiç dışarı çıkamadım. Arkadaşların çoğu sezeryan günü almış buna çok üzüldüm Allah doğuramayacağınız bebeği rahminize yerleştiirme. Tabi sezeryanın bi kaç konuda hayat kurtaran yani enne ve bebek için en sağlıklı son tercih olabiliyor bazı konularda ama hiç bir sebep yokken kabul etmeyin lütfen normal doğum sandığınız kadar zor değil blin altımızda zor diye yerleşmiş ondan öyle görüyoruz. Bir arkadaş yazmış bebek daha dönmemiş makat geliş diye bebek son anda da dönebiliyor ve siz bebeği söndüren hareketleri yapın YouTube tabir sürü video var bunun için. Ve Sevde pozisyon yapın sürekli

2 Beğeni

Benım uygulamada kasımın 11 i yazıyor ama ben ekımın sonuna gelecek gıbı hazırlık yapıyom :joy::see_no_evil:bu ayım bol kısısel bakımlı gececek . Her an gelebılır doye herseye hazırlıklı olmak ıcın sımdıden bilgi sahıbı oluyorum.

Bizde isteriz canım normalinden ama işte bazen vücudun müsait olamıyor mecbur kalıyoruz sırf bebeği riske atmamak için kabul ediyorum…benim acı eşiğim çok düşük damar yolu takılınca bile tansiyonu düşüp bayılan bı insan o anda o stresi yonetemezsem ya bebeğime birşey olursa o zaman o vicdan beni öldürür en iyisi doktoruna güvenmek Allah hepimizin yardımcısı olsun…

2 Beğeni

Kesinlikle size bu konuda katılıyorum. Ben de normal doğum olmasını çok istiyordum ama stresli biriyim. Hastaneye normal kontrol için bile gidince tansiyonum yükseldi, haftalık tansiyon takipleri yapıldı. Kontrollerde 16yı bulan tansiyonum oldu söylemediler. Tansiyon için yapılan tahlillerin temiz çıktı ve doktor stresten olduğunu söyledi. Belki normal doğum süreci geçirecek olsam çok kolay geçecek bilemiyorum. Ama eğer zor geçer ve saatleri günleri alan sancı zorluk olursa o süreci sağlıklı yürütebilecegimi veya ayık bir şekilde kendimde bile kalabilecegimi düşünmüyorum. Plasentam aşağıda. Tamamen rahim kanalını kapatmıyor. Normal doğuma engel değilmiş ama riskleri varmış. Aşırı kanama ya da plasentanın bebekten önce çıkması gibi. Bebeğimiz 2 senenin sonunda tedavilerle kendiliğinden gelen bir süprizimiz. O yüzden de benim için de onun için de en sağlıklısi olarak sezeryani görüyorum.

2 Beğeni

Benimde aynı kıymetlim mucizemiz nasıl riske atabilirim ki… Şuan spinal bile beni strese sokarken genel anestezi almayı düşünüyorum bende istemem mi çatır çatır doğrayım ama olmuyor malesef… inşallah senin içinde herşey Yolunda gider canım saglikla alırsın bebişini biraz akışına bırakmak lazım :palms_up_together:

3 Beğeni

Sezeryandan korkmuyor muyum ondan da korkuyorum. Geceleri rüyama giriyor uyanıp geri uyuyamıyorum. Aynı şekilde ben de genel mi olsam dedim ama doktorum spinali tavsiye ediyor şiddetle. İnşallah hepimiz için her şey yolunda gider :pray: Süre azaldıkça heyecan stres korku daha da artıyor. Umarım bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza almak nasip olur :pray::cherry_blossom:

1 Beğeni

36+1 den selamlar :blush: Bugünki kontrolümüzde kilomuz 2800 boyumuzda 48 cm çıktı. Pozisyonu sürekli değişiyor, nst de sancı çıkmadı. Sezeryan olacağım, genel istedim.Spinal tercih etmiyorum. 14 Ekim tarihini ben seçtim yani 38.haftam olacak. Doktorum 1 hafta daha beklesek iyi olur dedi fakat çok hareketli ben göze alamadım. 2 gece hastanede kalınacakmış,ilk doğumumda sabah doğum,ertesi sabah çıkışım verilmişti. Doğum paketi bu şekildeymiş. Bu süre zarfında totalde şu an 4.5 kilo aldım,şeker takibim var diyetle geçen 10 haftanında sonuna yaklaşıyorum. Kısacası ,14 Ekim yani iki haftanın son günlerini saymaya başladım. Allah hepimize kolaylıklar versin,Ekim ayında güzel doğum hikayelerini paylaşmak için bizlere de sıra geliyor :blush::cherry_blossom:

7 Beğeni

İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız :pray: Sezeryan için tarihlerimiz çok yakın olacak sizinle. Bu hafta sonu son kontrolüm var ve doktorum gün verecek. Muhtemelen 10-11 ya da 14 ü olacağını söylemişti. Zaman yaklaştıkça biz de heyecanlanıyoruz. 36+4’teyim ben de. Allah’ın izniyle inşallah güzel doğumlarimiz olur :cherry_blossom:

4 Beğeni

Evet genelde bebeğe de geçme durumu varmış daha konuşmadım ama detaylı konuşcam bakalım yarın randevu var banada gün verir sanirim

2 Beğeni

Evet anestezinin bebeğe geçtiğini söyledi doktorum da. Bir de annenin kendine gelmesi falan derken bebeğinle daha geç kavusacaksin ve inanki spinal ile korktuğum şey bu muymuş diyeceksin dedi. Haber verin gün verilirse bize de :cherry_blossom:

2 Beğeni

İnşallah canım dedikleri gibi olur 15 dakikada bitiyormus herşey ama işte biz pinpirik olunca :pleading_face: tamam yarın yazarım

1 Beğeni

Bende kaşıntımdan dolayı erken doğum yapıcam 38. Haftada cuma günü konuşucaz gününü normal olucak ama suni sancı verilicek suni sancı alan varmı aranızda acaba nasıl oldu özel hastanede olucak doğumum bazıları çok zor sancı çok oluyor diyo bazısında açılmama göre sancı veriliyor kontrollü korkulcak birşey yok diyor :woman_shrugging:t2: etrafdakilerin konuşmaları etkiledi biraz açıkcası

1 Beğeni

Benimde kilosu aynı, bizde 36+2 olduk 17 ekim seçtim doğum için :smiling_face_with_three_hearts: rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :pray:t2:

2 Beğeni