Normal için nasıl gün verilir anlamıyorum suyun gelir sancılar artar sıklaşır o şekilde bebiş hala gelmek istemiyorsa suni sancı verilir bence işin kolayına kaçıyor sizin doktor
Kizlar affedersiniz bugun iliski yasadim dunden beri su gibi akintim vardi iliskiden sonrada geldi normal mi.acaba
Normal doğum demedim ki normal doğum için gün verilmez zaten. Benim bebeğim ters makat duruş o sebeple sezeryan olucam
Nişan olabilir mi? Kaç haftalık siniz?
Ayy benimde 19 ekimde görünüyor ama bende 38 39 . Haftasinda doğsun istiyorum
Ultrasona ve sat’ne göre 28-29 Ekim görünüyor ama bir hafta içinde 4 kez kasılmam oldu normal.mi acaba rahim ağzı kısmına kramp girer gibi oluyo kasıklarıma da ağrı yapıyor yalancı sanci mi acaba
37 haftalik 37+3
Dogurursan haber ver
Dün akşam 9 itibariyle sezeryan doğum yaptım geride kalanları rabbim sağ salim zamanında nasip etsin bir avazda kurtarsın
@Buse2 merhaba doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun
Aşırı kaşıntım var ve bu durumda da erken doğum yapılıyor bi önceki normal olduğu için doktor normal doğum dedi ama suni sancı hiç almamıştım daha önce
Rabbim sana ve tüm hamile bayanlara kolaylık versin inşallah bı sancida kurtuluruz bende böbrek taşı döküyorum 20 günde bı 3 gün boyunca ve gerçekten acısı çok kötü bişey banada dediler doğum sancısıyla eş değer rabbim yardımcımız olsun inşallah
İnşallah canım. Benim büyük ve kanala oturmuş durumda düşme ihtimali yokmuş ya şimdi stend takılacak yada dayanacaksın dediler. Benim 37+3 oldu o yüzden dayanıyorum. Doğumdan sonra tedavisi yapılacak. Allah hepimize kolaylık versin
Amin inşallah cümlemizin
Normal bende gece birliktelik yaşadım ve çok rahattı hiç hamile değilmişim gibi performans sergiledim akabinde akıntı farklı oldu sulu gibiydi korkulacak birşey yok bebişin hareketleri yerindeyse kasılmalar varsa yola devam
Hoşgeldin canım aynı günümüz doktorun ne diyor ilk gebeliğin mi?
Size değildi ki cevabım elif16 hanımaydı
Saglikla buyut canim hoş gelmis bebisinnn
Evet bnde zorlanmadim smdide bel ve akt karnim agriyo
Anladım Rabbim kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin bilirim o kaşıntıyı 10 yıl önce ikizlerime hamileyken oldu gitmediğim poliklinik kalmamıştı doğumdan sonra öğrendim boşa gidip gelmişim kaşıntıdan eser kalmamıştı…kaşıntımın nedeni de 1 çoğul gebelik 2 kan gitmesi gereken yere gitmeyip vücutta dolaşmasıydı çaresi yoktu tek çaresi doğumdu ve 36+2 de sezeryan doğum ile çok şükür kucağımıza almıştık yavrularımızı şimdi de hamileyim ve 37+3 oldum kaşıntı yok bu hamileliğimde farklı oluyomuş sizinde aklınızda şüphe olursa olmasın hiç bir hamilelik benzemiyormuş