Ekim 2024 anneleri sıra sizde 😀

Normal için nasıl gün verilir anlamıyorum :person_shrugging: suyun gelir sancılar artar sıklaşır o şekilde bebiş hala gelmek istemiyorsa suni sancı verilir bence işin kolayına kaçıyor sizin doktor

Kizlar affedersiniz bugun iliski yasadim dunden beri su gibi akintim vardi iliskiden sonrada geldi normal mi.acaba

1 Beğeni

Normal doğum demedim ki :slight_smile: normal doğum için gün verilmez zaten. Benim bebeğim ters makat duruş o sebeple sezeryan olucam

1 Beğeni

Nişan olabilir mi? Kaç haftalık siniz?

Ayy benimde 19 ekimde görünüyor ama bende 38 39 . Haftasinda doğsun istiyorum

2 Beğeni

Ultrasona ve sat’ne göre 28-29 Ekim görünüyor ama bir hafta içinde 4 kez kasılmam oldu normal.mi acaba rahim ağzı kısmına kramp girer gibi oluyo kasıklarıma da ağrı yapıyor yalancı sanci mi acaba

37 haftalik 37+3

1 Beğeni

Dogurursan haber ver :smiley::smiley:

Dün akşam 9 itibariyle sezeryan doğum yaptım geride kalanları rabbim sağ salim zamanında nasip etsin bir avazda kurtarsın

5 Beğeni

@Buse2 merhaba doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun :palms_up_together:t2::hugs::bouquet:

2 Beğeni

Aşırı kaşıntım var ve bu durumda da erken doğum yapılıyor bi önceki normal olduğu için doktor normal doğum dedi ama suni sancı hiç almamıştım daha önce

1 Beğeni

Rabbim sana ve tüm hamile bayanlara kolaylık versin inşallah :heart: bı sancida kurtuluruz bende böbrek taşı döküyorum 20 günde bı 3 gün boyunca ve gerçekten acısı çok kötü bişey banada dediler doğum sancısıyla eş değer rabbim yardımcımız olsun inşallah :heart::blush:

1 Beğeni

İnşallah canım. Benim büyük ve kanala oturmuş durumda düşme ihtimali yokmuş ya şimdi stend takılacak yada dayanacaksın dediler. Benim 37+3 oldu o yüzden dayanıyorum. Doğumdan sonra tedavisi yapılacak. Allah hepimize kolaylık versin :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Amin inşallah cümlemizin :two_hearts:

1 Beğeni

Normal bende gece birliktelik yaşadım ve çok rahattı hiç hamile değilmişim gibi performans sergiledim :stuck_out_tongue_winking_eye::face_with_hand_over_mouth: akabinde akıntı farklı oldu sulu gibiydi korkulacak birşey yok bebişin hareketleri yerindeyse kasılmalar varsa yola devam :wink:

Hoşgeldin canım aynı günümüz doktorun ne diyor ilk gebeliğin mi?

Size değildi ki cevabım elif16 hanımaydı

Saglikla buyut canim hoş gelmis bebisinnn​:white_heart:

1 Beğeni

Evet bnde zorlanmadim smdide bel ve akt karnim agriyo

1 Beğeni

Anladım Rabbim kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin bilirim o kaşıntıyı 10 yıl önce ikizlerime hamileyken oldu gitmediğim poliklinik kalmamıştı doğumdan sonra öğrendim boşa gidip gelmişim kaşıntıdan eser kalmamıştı…kaşıntımın nedeni de 1 çoğul gebelik 2 kan gitmesi gereken yere gitmeyip vücutta dolaşmasıydı çaresi yoktu tek çaresi doğumdu ve 36+2 de sezeryan doğum ile çok şükür kucağımıza almıştık yavrularımızı şimdi de hamileyim ve 37+3 oldum kaşıntı yok bu hamileliğimde farklı oluyomuş sizinde aklınızda şüphe olursa olmasın hiç bir hamilelik benzemiyormuş

1 Beğeni