Kontrolün ne zaman benim bugün öğledenn sonra büyük ihtimal gün verir sezeryan diyolar ama benim deli cesaretim normal olsundan yana bilmiyorum kendine güvenen doktor bulabilseydim ben razıydım sancılara herşey yolunda gibi bebiş aşağıda baş geliş geçen acile gittim eşimin zoruyla oda 2 saat nst de kaldım sancım çıkıyodu kıpır kıpırdı sonuç o yüzden istediği gibi çıkmıyordu bende sıkıldım imza attım eve geldim kalsaydım sabaha kadar sezeryana alırdı heralde o sonuçla alttanda muayene etti açılma yoktu
Evet benmde ilki kız çok kolaydı 9 yıl önce şimdi yine kız ama aşırı farklı bu kaşıntıda anne ve bebeğe zararı oluyormuş suni sancı dan biraz tedirginim Rabbim sağ salim bi nefesde kucağımıza almayı nasip etsin
14ekkim randevu bulamadim ki birsey olursa acile gderm
Aaa o yüzden mi doktorum 34.haftada planlamıştı da doğumu ben 36da gidince nerdesin sen korkutmak istemedim ama çocuklardan biri ölebilirdi deyip hazırlıksız yatış vermişti
Bnde 37 +3 um ayni gundeyiz
Devlet hastane takipliysen alıyorlar son haftadakileri kimlikle giriş yapabilirsin
Git sen belki gün verir sana da
En son 27 eylul gtm kimse birsey demedi gidip ne yapsam alirlar
Bugün gittim canım 37 olduk herşey yolunda dedi 39un içinde alayım dedi haftaya gene çağırdı 3 kilo olmuşuz şükür
Bana niye randevu al diyor ya asiri sinir oluyorum
Ben yarın doguma heycan olmaz mı gün gecmiyor gibi 38 hafta sezaryen olucak allahın izniyle bakalım yarın görüşürüz
Elma sirkesi denediniz mi ben çok faydasını gördüm
Benimde 19 ekim görünüyor ama normal doğum istedigimden kesin degil tabi
Evet malesef zararı olabiliyormuş doktorum ayrıntılı uzun uzun anlattı ama bendeki B12 eksikliği bide terimlerden dolayı unuttum nasip herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Denedim zaten sirkeyle yılanırım haftada bir karbonat da denedim sulandırıp doktorum krem de verdi ama bi işe yaramadı malesef ilaç kullanıyorum karaciğerin için
Hamilelik çok zor az kaldı sağlıkla kucagimiza alalım acıları unutalım inşallah
Devlet mecburi olmayana kadar sezeryana almiyorlar
Maşallah bebişe, hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah Benimki de muhtemelen 38 sonu 39 başı gibi alacak. Tarih verilince haberleşiriz yeniden
Merhabalar ekim anneleri bende plasenta previa olduğum için en erken 24 ekimde sezeryanla doğum yaparız dedi 2 hafta önce gittiğimde çok heyecenlıyım az kaldı allahın izniyle oğluma kavuşucam 34 haftalık olduk bende ekim annesi olabilirim
Cuma günü kontrole gidicem bakalım ne diyecek bu sefer doktor