Amin canım inşallah güzel haberler verelim hep![]()
![]()
Saçma bncede sürekli gittiğin doktor değil mi
Demedimi her hafta gel sen söyleseydin randevu bulamıyorum size diye …Ben gittim bugün haftaya yine gidicem randevusuz ve devlet hastanesi yani sabahtan gel diyo sadece 9da nst iyi çıktı gün vermedi 39.haftanda bakıcaz dedi bunun beni ameliyat etmeye niyeti yok gibi ama olduda sancım çoğaldı suyum geldi napayım dedim acile git nöbetçi doktor zaten müdahale eder o yapar ameliyatını dedi
Başka doktor yokmu ona git sor sabahtan randevu bulamadım son haftalarım bakar mısınız de
Amin inşallah hakkınızda hayırlısı ![]()
Evet cnm surekli gitigim
Tamam gidip sansimi deniycm
Bnmde oyle dedi birsey olursa acile git
Oda boş inan doğum yaptıktan sonra kaşıntıdan eser kalmayacak karaciğerle alakalıydı benimde vücutta dolanıyo kan onun için kaşınıyor
O zaman yardımcı olur canım ya bende senle aynıyım 1 hafta sonraya çağırdı bak sende gidersin bakacak mecbur
Tamam sen bi bak sana ne diyorsa banada soylersin bakalim ikimizde ayniyiz henüz normal dogurabilir miyim bile bilmiyorum
Aynen gün vermedi haftaya artık hayırlısı bakalım… Geçti mi senin ağrılar
Suan iyim adet sanci cekiyordum resmen
21 Ekim dogum tarihim netleşti ama benimki erken gelebilirmiş sezeryan olmasina ragmen biraz erken gelme riskim var ![]()
36+5 ten selam kızlar bugun ilk nst ye girdim bende normal dedi doktor bebiş doğum pozisyonunu almış arada kasılmalarım var sat 25 ekim gözüküyo ama artık haftalık çağırıcam seni dedi 2.920 47 cm olmuşuz bizde hepimiz bebişlerimize sağ salim kavuşalım inşallah ![]()
![]()
Maşallah canım
Ben ekim annesi mi olucam kasım annesi mi bilemiyorum
sat 29 ekim gösteriyor. Bazen hamile olduğumu unutuyorum, psikolojik olarak da sanki daha aylar varmış gibi hissediyorum. Ama kaçıncı haftada olduğumu düşününce heyecan tavan yapıyor
geldi çattı resmen diyorum.
Maşallah sıkıntısız gebelik gecirmissin bende hergun bır ağrı ile cebelles ağrı olmayınca neden ağrım yok diye tedirgin olan ben![]()
![]()
Ağrım yok ama mide yanması çok nadiren geçiyor. Gece yanma hissiyle uyanacağım diye yatmaya korkuyorum ![]()