Benim doktorum bugün iki ihtimalde progestan veriyoruz dedi biri gözle görülür kanama diğeri rahim içi kanama ultrason ile bakabilecegimiz bir şey dedi kese etrafında sizde kanama var ise progestan kullanılması iyi tabi siz yine de tek Dr ile bağlı kalmayın başka bir yere daha gidin ki velevki diğer doktor da aynı şeyi söyledi varsayalim hiç korkmayın bol bol dua edin ve asla kendinizi strese sokmayın stres tamamen sanciyi tetikliyor maalesef
Ay çok sevindim canım
Bakalım bana 24. Haftada ne diyecek inşallah plesenta yukarı çıkmış der
Çıkmıştır sen içini rahat tut hatta benim yaptığım hatayı kesinlikle yapmayin tek doktora gerçekten bağlı kalmayalım başka bir doktora da gidin
Yok kız ben zaten devlete gidiyırum ya hep aynı doktor denk gitmiyo olmuyo yani ondan 3 4 kez başka doktor da gördü beni ama hepsi de aynu şeyi söyledi bana başından beri aşağıda gibi diye onun bi sınır oluyomuş aşağıda saymak için benim o sınırdaymış işte ama umarım çıkar ya 24. Haftayı bekliyorum işte kontrol için
Bol bol dua edicem sanada bütün hamişlere kendime rabbim hepimize sağlıkla kolaylıkla doğumlar nasip etsin inşallah amin
Amiiin canım çok sağol
Başka bir doktora görünmek gerek ihmal etmemelisin çok geçmiş olsun RABBİM kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Anladım canım senin durum farklıymış. Bende kanama değilde lekelenme oldu o yüzden kuşlam dedi aynı gün gelen lekem aynı gün kesildi halafa lekem yok 1 hafta oldu yinede doktorum kullanmaya devam et dedi
İnşallah canım geçer duyarsn bebişn sesinde
İşte lekelenme kanama olunca zaten kullanılması doğruymuş tabiki sen doktorunu dinle ama çelişki de kalırsan bir başka doktora daha git derim
Burda doğru düzgün doktor yok ki gideym bacım
Nerdeydin ki
Çankırıda yaşıyorum
Neden oyle yazdiniz bana da yazdi ama herhangi bir riskim yok sadece kalbi durmustu bir onceki hamileligimde bebegimin
Başka doktora daha görünmeni tavsiye ederim keza bende öyle oldu plasenta aşağıda diye verdi ama başka doktor 10. Hafta da plasentanin yeni oluştuğunu hemen bu hapa başlatmasınin yanlış olduğunu söyledi
Anladim tesekkur ediyorummm
Dün 7. haftaya girmiştim, hafta sonu lekelenme oldu pazartesi günü doktoruma gittim bebişin kalp atışlarını gördük, kanama biraz arttığı için progestan iğne ve hap başladı doktor. sonrasında eve geldim, gece kanama ve ağrılarım arttı sabah hemen hastaneye gittim doktor düşüğün başladığını söyledi kese bozulmuş kalp atışı yoktu dün ilk ve son kez hissetmişiz meğer
E bence ilişkiye girme biraz buyuyene kadar e girdin leke geldi kalbi atıyorsa bence tam olgunlasana kadar ara ver
Geçmiş olsun canım allah şifanı versin inşallah bir daha rabbim yaşatmasın böyle şeyleri en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir şekilde gebe kalabilirsin bence