Düşük tehlikesi olan varmı

Merhabalar kızlar afedersiniz geçen ilişki sonrası parmağımın ucu kadar çok açık pembe leke gördüm sonrasında hiç bir leke olmadı sadece karnımın alt bölgesinde ve belimde agri oluyor bide akintim var su gibi doktoruma gittim ulturasonda bi problem cikmadi kalp atisi vs dinledim cok guzel bir duygu bana ilişki yasak progestan kullan dinlen geçer dedi bu arada 9+3 günlük hamileyim. Beni aydınlatın kızlarrr. :blush:

1 Beğeni

Öncelikle geçmiş olsun bende 9+2 yim benmde aynı şekilde ilişki sonrası pembe leke geldi acile gittik iğne yaptılar sonra progestanı kullan dendi şimdilik kullanıom bi sıkıntı yok çok şükür bebekte iyi kalbidr ama her ihtimale karşı dikkatli olmak lazım dinlenin bol bol ve su içmenizi öneririm

1 Beğeni

Tşk ederim sizede geçmiş olsun peki siz fitil olarakmı yoksa agızdanmi aliyosunuz ilacı ve gunde kac kere benim fitil olarak ve gunde 1 tane

1 Beğeni

Bende var maalesef bende progestan kullanıyorum

1 Beğeni

Ben fitil olarak alamıyorum ağızdan alıyorum normalde günde 3 defa yazdı ama ağır geldi 1 e düşürdm akşamları alıyorum zaten derin uyku yapıyor

1 Beğeni

Çok garip ya bu ilaç bı bende uyku yapmadı sabah akşam ağız yoluyla alıyorum hiç garip hissetmiyorum :joy:

2 Beğeni

Vala bende çok uyku yapıyor sadece akşamları aldıma rağmen demekki herkeste farklj etki gösteriyor

2 Beğeni

Evet herkes genelde öyle diyor hap sersemleştiriyo diye fitil tercih eden varmış

1 Beğeni

Bendede uyku yapıyor kızlar RABBİM kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

3 Beğeni

İlacınızı düzenli kullanın

1 Beğeni

Tamamdır tşk ederim

Bendede düşük riski var Protestan kullanıyorum bendede ciddi anlamda uyku yapıyor herseyyolunda olsun da gerisi onemli degil

ìÝì günler kizceler benim 11+1 günlük ilişki olmadıgi hâlde geçe yarışı kanam oldu kan sulandırıcı iğne düşük önleyici iğne ve progestan fitil verdi 20 haftaya kadar düşük riskin var dedi inşallah rabbim ellimizi boş çevirmezsin ben 8 yılik evliyim ilk gebeligim 4 yıl önce 6 haftalik düşük oldu 4 yıl sonra bu gebeligim oldu tüp Bebek için geldim ama tedaviye başlamadan hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum inşallah birşey olmaz

3 Beğeni

Yok Ayfer hanım niye sürekli uzaniyorsun annemi de almışsın yanına rahatinda yerinde keyiflerde gıcır birşey olmaz yani dikkat et bı daha odumuzu koparma bizde hamileyiz burda korkuyoruz sonuçta senin sayende​:joy:

Tam 17 gündür düşük riskim var. 2 kere yoğun kırmızı kanama yaşadım 1 kere az kırmızı kanama yaşadım. Ve sürekli kahverengi lekeler geliyor. Progestan kullanıyorum sabah akşam ağızdan. Bebeğim gayet iyi kalp atışı iyi. Dua etmekten başka hiç bir çarem yok. Çalışıyorum normalde ama kanamam çalışırken de oldu evde yatarkende oldu. Şuan 8+1 deyim.

15 haftalik olarak bende dün başladım bu ilaca 12 saatte bir aliyorum. Ne zamana kadar icecez acaba kizlar doktor su zamanda birak gibi bisey demedi

Hanımlar kanaması ve rahim etrafında kanamasi olmayanlar kullanmasiiiiinnnnnn

1 Beğeni

Amin inşallah

Buna doktor hastanın durumuna gore karar verir her doktorun gorusu ve her hastanın durumu farklidir kimseyi yanlış yönlendirmeyin lütfen