Düşük tehlikesi olan varmı

teşekkürler :innocent::smiling_face_with_three_hearts:

2 gündür buraya da yazdım lekelenmem var diye anneler hisseder sabahtan beri içimde sıkıntı vardı akşama lekelenmem değil yoğun kanamam oldu şuan hastanedeyim bende kese bozulmamisti kalp atışı devam ediyordu ama kanamam hala yoğun iki saat oldu azalmadı pihtii pıhtı devam ediyo dua edin canlar hayırlısı gerçi sağlıklı bı gebelik değilse vücut onu düşükle dışarı atıyormuş ama kalp atışını demin gördüm nasıl ben burdayım anne diyordu o hissi anlatamam umarım tutunur bebeğim bende 7+5 haftaligim lekenmeniz varsa ve içinize sinmiyorsa gidin doktora her gebelik bir degil… Size de geçmiş olsun umarım sizinki de tutunur son durumunuz nedir

1 Beğeni

Durumunuz nedir… bebiş ve siz nasılsınız :pensive::revolving_hearts:

Hala hastanedeyim kese sağlıklı kalp atımı var ama içerde de kanama alanı oluşmuş kanama bitmeden gondermiyorlar da düne göre kanama azaldı ama bitmedi hala bazen bı hafta 10 gün surermis bende evimde dinlenmek istiyorum tuvalet dışında ayakta gezinmek yasak evde de iki çocuğum bekliyor nasipte ne varsa göreceğiz bu kadar kanamaya sağlıklı bı gebelik mi onu dusunuyorum bide karisigim işte​:pensive::pensive:

Duam.seninle sağlıkla sana tutunuyor annesi Allah in izniyle hepsi geçecek inşallah sağlıkla evine döneceksin sağlıkla büyüsün inşallah bebiş

1 Beğeni

Hepsi gececek inşallah… bak bebişte direniyor… sende güçlü ol ve doktorlar ne diyorsa harfiyen uy​:purple_heart:

2 Beğeni

Çok teşekkürler inşallah​:palms_up_together: kipirdamiyorum zaten eşim yanımda kaliyo sağolsun ins güzel haberlerle taburcu olurum​:palms_up_together::four_leaf_clover:

1 Beğeni

İnşallah canım benim kalbini ferah tut habersiz bırakma bizi :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Yaaa Allah razı olsun ins bakalım sabaha doktor tekrar görecek :four_leaf_clover::cherry_blossom:

2 Beğeni

Durumlar nasıl… bebiş ve siz iyi misiniz :slightly_smiling_face::revolving_hearts:

Hoşgeldiniz aramıza :rainbow:

Çok üzüldüm, Allah sabır versin :pleading_face: Umarım hayatınız yeniden güzel haberlerle renklenir :cherry_blossom:

1 Beğeni

Biz çıktık hastaneden bu arada çok şükür o kadar kanamaya hala yaşıyormus kanamam ise hala devam ediyor çok ilginç evde istiharete devam​:four_leaf_clover::palms_up_together:

Kuzu bir arkadaşımdada öyle oldu ilk evlendiği ay hamile kalıp 2 aylıkken düşük yapmıştı sonra tekrar hamile kaldı bu hamileliği kanamalı geçti ama şükür ikiside iyiler :purple_heart:

2 Beğeni

Bol bol dinlen canım benim vardır bundada bir hayır

1 Beğeni

Benim önceki hamileliğimde atlattım düşük tehlikesi ama böyle kanama görmedim ben ilk gün bı gecede 8 uzun hasta pedi bitti Allah’ım yasatacagi varsa her türlü yaşatıyor işte :palms_up_together::point_up:güçlü bebisler olacaklar inşallah​:cherry_blossom::palms_up_together:

2 Beğeni

Pazar günü temizlik yapiyodum buraya da yazdiydim hatta dinlenerek mi yapiyonuz diye valla pişman oldum o gün lekelenmem başladı arkası geldi :person_shrugging:

Çok dikkat et bol istirahat et :blush::purple_heart:

1 Beğeni

Zorunlu tatil yapıyorum evde şuan​:face_with_hand_over_mouth::hugs: kayinvalidemi çağırdık apar topar geldi sağolsun yoksa çocuklar perişan olurdu çok teşekkürler :cherry_blossom:

2 Beğeni

Bol bol dinlen artık bitanemm canın sıkılınca biz buradayız yazabilirsin bizlere annesine.sıkı sıkı sarılan bir bebiş var​:nazar_amulet:

Yaa çok tatlısınız :cherry_blossom: iyiki var burası zaten ne kadar üçüncü gebeligim de olsa insan aynı hisleri paylaşan yoldaşlar arıyor rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :palms_up_together::four_leaf_clover:

1 Beğeni