O zaman blog sayfasında arama bölümüne “doğumu başlatan” şeklinde bir arama yap bulursun canım
34+2 deyim 37 veya 38de doğurmak istiyorum çatlayacak gibiyim 40ı 41i görmek istemiyorum her gün kusuyorum su bile içemiyorum bi an evvel doğurmak kızıma kavuşmak istiyorum 37de doğumu başlatmak için ne gibi hareketler yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz
Ay bendeeee bana da söyleyin
Bol yuruyus hurma comelmek ananas yemek bunlar en etkilileri ama ne yapsanız da bebeğiniz istedigi zaman geliyor..ablamla sabah konustuk gece doğuma gitmiş 36.4 te oda 38 i bekliyordu şekeri var diye ama hesap uymuyor bize rabbim sağlıkla almayı nasip etsin inşallah kucaginiza
Mesela benim 3. Doğumumdu 40na kadar beklesin diye çok dua ettim ama 38.4 te gece gelmeye karar verdi ![]()
@Blmr canım ben yürüyüş merdiven egzersiz yapıyorum ama hala değişen bi şey yok yaa moralim de çok bozuluyor psikolojikmen de hiç iyi hissetmiyorum cuma günü 40 haftalık oluyor doktora görünecez bilmiyorum ne olacak
Benim ilk iki doğumda 40 + larda oldu normal muayene diye gittim yatış verdiler suni sancıyla doğum yapmıştım ikisinide biri 11 biri 8 yaşında ..3. 38+4 te gece sancıyla başladı sabaha kadar geçer diye bekledim geçmedi acile gittik 10.dakika sonra bebeğim kucagimdaydi..her doğum kendine has bebekler ne zaman gelecek kendi seciyor bazen ne yapsanız gelmez bazende aman dursun dersiniz gelir rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin ![]()
![]()
Gerçekten o zamanlarımı hatırlıyorum da ben de çok zorlanıyordum mide bulantısını çok çektim ben de, doğuma giderken bile midem bulanıyordu. Ama şimdi de keşke daha da çok durabilseymiş diyorum karnımda
her an çok kıymetli, bence sabredin acele etmeyin o zamanını biliyordur. En doğru vakitte gelsinler ![]()
Bizde bekliyoruz 39+2 olduk henüz ağrı falan yok iki doğumumda suni sancıyla oldu bunda acele etmek istemiyorum ama çokta sabırsızlanıyoruz artık ![]()
@Blmr Doğru söylüyorsun canım bazen ne yaparsak da bebek kendi zamanını seçip ona göre geliyor ben de yarın doktoruma gidecem her şeye hazırlıkli ol dedi belki doğumu başlarız suni sancıyla ya da risk yoksa biraz daha bekleriz dedi bi umutla belki de yarın bebeğim kucağımda olur çok dua ediyorum sağ selâmle kucağıma alayım Allah kimseyi o darda bırakmasın ![]()
Amin canim insaallah alırsın kucağına kuzunu rabbim herkese istediği şekilde doğum nasip etsin ![]()
Kızlar 39+3 olduk heryerim ağrıyor artık yürümekte bile zorlanıyorum gece sabaha kadar ağrı uykusuzluk kasılma ama gündüz bişey yok ne zaman gelecek bir önerisi olan yok mu
Kızlar ben 38 haftalık hamileyim ama artık sabrım gelmiyo bebeğime kavuşmak istiyorum nasıl doğurabilirim erkenden ![]()
Keşke istediğimiz zaman kavuşabilseydik ne güzel hazır hisedince gel derdik
ne yazık ki aksine bebekler ne zaman isterse o zaman geliyor lar az daha sabret sonuna gelmiş sin zaten ![]()
![]()
Aynen öyle iki çocukta 40 +larda geldi suni sancıyla 3. 38+4 te kendi gelmek istedi rabbim sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin ![]()
Amin inşallah sabrın sonu selamet tır Allah böyük
Bende 38 haftaligim ve sancılarım var suni sancı vermesinler diye bekliyrm 5 dk da bir olmasza gitmeyeceğim oğlum 40+2 de suni sancıyla geldi
Ne tür sancı var
Yanma akıntı adet sancisi gibi karnım taş gibi olmuş
Gittiniz mi hastaneye naptnz