Merhaba arkadaşlar bugün 40 haftamız bitti. İlk doğumum iki sene önce 41+0 da sıfır açılma ve sıfır doğum belirtisi ile 17 saat suni sancı ile çok çok zor bir doğum yaptım. Bu hamileliğimde de 39+4te yatış yapıp suni ile dogurtmak istediler ama ben aynı şeyleri yaşamamak için imza verip hastaneden ayrıldım. Bebek doğum kanalına girmiş. Suyum vs iyi kilosu 3200 gr. Acilmam yok arada sadece karnimda sancı oluyor. Lütfen tecrübeli olan arkadaşlarımız kesin işe yarayan doğum baslatma yöntemlerini benimle paylaşabilirler mi? Hurma, ananas, bol bol yürüme, aksak yürüme merdiven inip çıkma, squat ve ördek yürüyüşü bir de yabancı doğum baslatma egzersizleri var onları sürekli yapıyorum ama malesef bir türlü başlamadı. Bunlar dışında bana yardımı dokunacak yöntemler var mı?
- Haftadan merhabalar. Doğumu başlatan etkili yöntemlere tavsiyeniz var mı acaba? Mesela benim doktorum hurma, ananas ve squat önerdi.
Hurma ve yürüyüş bende etki eden 38+4 te geldi bebeğim
Hurma yaş hurmamı cennet hurması mı hangisi acaba
Normal Medine hurması
Ben de 38+2deyim. Dualarınızı beklerim
Bende 37.Haftada doğum yaptım ve doğumumu başlatan hurma yemek ve yürüyüş yapmaktı
Ramazanda yedigimiz hurmalardan günlük 5 7 tane yedim ben
Rabbim hayırla sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin en güzel şekilde
Göğüs masajı yapmak,göğüs ucunu uyarmak doğumu başlatır demişti eğitim veren ebe Kolaylıkla ve sağlıkla gelsin inşallah tüm bebişler
Bende 37 yim bugün tüm gün kapılari sildim sguat hareketi yaparak hurma yiyorum zaten bakalım bizde etkisi olacak mı
Ben de 39+5 oldum yürüyüş yapa yapa artık gece bel ağrısından uyuyamıyorum bu sefer hurma ara ara yiyiyorum dünden beri de ahududu çayına başladım ama daha yalancı sancılarım bile olmadı bu durum beni endişelendiriyor sanki artık bakalım bekliyoruz hayırlısıyla hepimiz bebeğimizi kucağımıza alalım
Merhaba, doğurdunuz mu?
38+3 olduk tık yok ne yalancı sancı ne kasılma nstlerimde iyi çıkıyor çatı muanesi oldum belki tetikler bizim kızı dedim kızçemin gelmeye niyeti yok galiba
Bende de tık yoktu herşey yolunda goderken bir gece ansızın geliverdi sancılar 38+3te
Çatı muayenesinde hiç açılma yok muydu sizde
Ananas hurma ilişki ne varsa yüklendim nerdeee vazgeçti bizimki herhalde hayır sancı yapıp yapıp geri çekiliyor macera seviyor herhal
bı taroh bekliyor ama hangisi bakalım görelim
Aboo şu kar kış günü benimde korkum o eşime dedim arabayı koy garaja birde aniden birşey olursa kar temizlemekle uğraşmayalım
1 cm vardı açılmam