Eger dayanabilirsin strip yaptir parmaklariyla iceriiyi biraz hareketlendir. Rahim agzini
Gitmedim bekliyrm hesaba göre 12 gün var 40 haftaya bakalm adet sancisi gibi agrilarm var hayrlisi zaten kötü olsam mecburum gitmeye Allah hepimize hayırlı kapı açsın bı sancida kurtarsn
Kizlar doğuma bir hafta kaldı ama ne sancı ne de acilmam var ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun sezeryan doğum yapmak istemiyorum normal doğum istiyorum
Zamanı gelince sen bile durduramaz sın bebeği zamanı vardır belki daha kaç hafta tam olarak 39 mu şu an
Benimde o şekilde 39. Haftaym ama sancım yok arada kasık ağrım ve sırt agrım oluyor acaba oda sancı içine giriyormudur diye düşünüyorum
39+1 im şu an
Evet benim de öyle sadece arada bir vurup gidiyo rahmim ağrıyor ama ona da normal diyorlar karın sancım da günde en fazla bir kere iki kere oluyor başka da olmuyo
bn bütün çocuklarımda 36 ve 37 de dogum yaptım hiç bu haftalara gelmedim
İnşallah zammı gelince gelir sıkmayın canınızı bir gece ansızın gelir dilerim suni sancı ya veya sezeryan a gerek kalmaz inşallah
Sen ne yaparsan yap o geleceği zamanı iyi biliyor merdiven cikmak hurma yemek pilates topunda mi durmadim ama nafile hanımefendi kendi isteğiyle geldi ![]()
Bende hepsini yapıyorm ama evet dedğinz gbi ne zamn isterse ozaman gelecek gibi görünüyor sizinki kacıncı haftada geldi
Merdiven inip çıkmak yürüyüş yapmak haftanıza uygun hamile pilatesi yapabilirsiniz hem doğumuzu kolaylaştırır hemde hızlandırır ![]()
Yürüyüşü yapıyorum herkes soruyor niye dogurmuyorsun diyip duruyor annemler bol bol yürü sporlar falan yap diyor zorluyorlar gelmesi için gelmiyor hanımefendi naz yapıyor
Niye dogurmuyorsun diyene canım istemiyor desene![]()
Kızlar doğumunuzu ne yaptınız da başlatınız ben hurma ananas suyu fln yiyorum ama tık yok ufacık bı sancı dahi yok sadece yatarken dönerken sol kasığıma ağrı giriyo oda dönünce doğurmak istiyorum artık
39 hafta oldu doğumun başlaması İçin ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz
kaçıncı haftadasiniz
benim de yarın tam 39 hafta doluyor ne yapmalı ve ne kadar faydası olur yoksa akışına mi bırakmak gerekiyor deneyimli anneler yardımcı olursa bende sevinirim
39+2 haftalıgiz
benim de yarın 39+0 ama hiçbir belirti yok