Doğumu başlatan yöntemler

Yok tatlım sen beni yanlış anladın. Eğer sana gayrımüslimsin diyormuşum gibi algıladıysan çok özür dilerim. Amacım böyle bir şey ima etmek değildi. Daha önce başka bir uygulamada yine forum kısmındaki bir soruya dini bir şekilde cevap vermiştim, sonra baya canımı sıkmışlardı hem soru sahibi hem de birkaç yorumcu. İşte herkesin Müslüman olduğunu nerden çıkardınız, her şeye de dininizi dahil etmek zorunda mısınız, bıktık sizin bu her şeye dini yorumlarınızdan vs gibi şeylerle baya canımı sıkmışlardı. Ben de o zamandan beri nir konuya dini içerikli cevap verirken sonunda da tabi eğer Müslümansanız, islamiyette böyle falan gibi şeyler yazıyorum. Yoksa asla yazdığın şeyle senin müslüman olmadığın gibi bir kanıya varıp seni bununla itham etmedim.

Kendini kasma rahat bırak herkesin doğumu bir değil bazen sancılar çok erken başlar bazen de doğacağı saatler başlar benim ilk gebeliğim seninki gibiydi oğlum kaburgamın altındaydı hep bir gün ansızın sancılarım başladı öç dürt saat evde çektim sonra hastaneye gittim ama evde o sancılar la sürekli yürüyüş yaptım yolda hastaneye giderken oğlum birden aşağıya indi baldızım yanımdaydı ona dedim bak bebek indi geliyor diye ansızın olabilir bazen günü gelince kendi gelecek tir eğer ki doğum pozisyonuyla duruyor sa kendini korkutma acele de etme bence bazen 40 42 i bulabiliyor ne zaman isterse o zaman gelir hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim sağlıkla :smiling_face_with_three_hearts:

Bebek baş aşağı dedi doktor dün bu doğum pozisyonu oluyor demi . Bu arada yazdıkların için çok teşekkür ederim :smiling_face: umarım benimde öyle olur zorla açılma olmadan dogurtulmak istemiyorum

Evet baş aşağı duruyor sa bu doğum pozisyonu demek zamanı gelince gelecektir inşallah suni sancıya veya zorlamaya gerek kalmadan gelir inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Amin çok teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni

Benim cocugum 29 . Haftada kafasi asagiya dönmüstü insallah benimkide kolaylikla gelir

İnşallah kolay bir doğum olsun bebekler çok sürpriz liler benim ki iki hafta önce dündü doktor tam omudumu kesti ki bir gece ansızın dündü son haftaya kadar denebilir ler hatta son güne kadar hayırlısıyla kolaylık la gelsin ler minik yaramaz lar inşallah

Suan 37 haftalik hamileyim, ins uslu kalir ve Annesini üzmez​:grin:

İnşallah yaa valla bizimki biraz yaramaz çok dua ediyorum gününü beklesin diye kızlar daha aceleci mi oluyor acaba :joy::joy:

Selam kizlar ben 37.haftama girdim ve doğum için bütün tuşlara basmaya başladım ancak sol ayağımdan ampute olduğum icin ağır bir yük oluyor ve yuruyemiyorum squat da yapamıyorum bunu doktoruma söyledim ama valla yürümekten başka şansın yok dedi bilemiyorum ananasa başladım hurma getirttim onu da yemeğe başladım bugün itibariyle yürümek dışında başka etkili bildiğiniz yöntemler vardır diye de sormak istedim

Merhaba kızlar 39+5 haftalık olduk hala bizde tık yok doktor da bugün bekleyelim daha dedi haftaya gelmezse sezaryenle alalım dedi. Bende artık gelsin istiyorum var mı önerileriniz pilates hurma ananas ilişki hepsini yapıyorum biraz sancı olur gibi oluyor geçiyor nst de hiç sancım çıkmadı bugüne kadar gerçi ne yaparsam yapayım kendi seçiyor ama teşvik için başka önerileriniz var mı :melting_face:

Ben 40+4 te doğum yaptım ne yaptıysam benim de sancım gelmedi temizlik yaptım bol bol yürüdüm merdiven inip çıktım banamisin demedi suni sancı veririz demişti bana da doktor yatış verdiği gün gittim normal doğumu başlattılar alttan ilaç yerleştirip sbah başladı akşam kucağıma aldım yavrumu Allah hayırlısını nasip etsin inşallah

Kızlar 40+1 haftalıgım sancı var açıklık yok önerileriniz nedir acil yazın

Egzersiz hareketleri yapın benim ablamda öyleydi eğer düşük gibi riksiniz yoksa ilişkiye girin açılma olur lakin benim ablam son 3 gün kala bunları uyguladı sadece 2 cm açıklık olmuş inşallah ağrısız sağlıklı bir doğum yaparsınız

1 Beğeni

Kızlar buğün 38 oldum ama doğum belirtisi yok ben bebegim aşagıda daha erken gelir diyordum başlarda sancı vardı ama artık hiç yok bu haftalarda ne yapmak lzm kendi sancılarımla olmasını istiyorum

Normal doğumsa normal canım kendini sıkıntıya koyma doğumdan asla korkma insan korkuncada sancısı kesiliyor sen Rabbime bırak Rabb’im kolaylığını verir

1. Hafta da olan sancılarımls doğururum sanmıştım ama 39+6 da geldi oğlum sakin kalın bekleyin vaktini biliyor bebek son zamanlar iyice zor oluyor ama bol yürüyüş hurma sguat çömelme hareketleri yapın inşallah sağlıkla kucağınıza alın :smiling_face:
1 Beğeni

İnş amin