Doğumu başlatan yöntemler

Daha fazla yırtılma oluyor normal sancı gibi değil hiç sancı durmyor

Üzüldüm inşallah ihtiyaç duymazsın :folded_hands: inşallah bu gece sancın başlar ve bebeğini kucağına sağlıkla alırsın çok içten söyledim bunu :smiling_face:

1 Beğeni

İnşallah çok teşekkür ederim . Hepimiz ins sağlıkla alırız kucağımıza

Selam kızlar şuan 38+2 günlüğüm ilk gebeliğim ve normal doğum olacak biraz endişeliyim açıkçası son 10 gündür her gün yarım saat leslie yapıyorum yürüyüş niyetine kolay açılma için başka önerileriniz var mı?

Benimde öyleydi 22 haftadan 34 haftaya kadar ilaç kullandım doğum gecikmesi için ama şuan 38+5 ve yalancı sancılarım daha yeni oluyor​:joy::joy:

Bende de dünden beri bel ağrısı mide ağrısı mide bulantısı ve karın ağrısı başladı 33 haftalık olduk ama her an doğuracak gibi hissediyorum :thinking::grimacing:

1 Beğeni

İlişkiye girmek en etkili yöntemdir canım. Sperm hamileliğin son zamanlarında rahmi tetikleyip doğumu başlatabilir. Ananas yemek de etkili.

1 Beğeni

Öyle söyleniyor ama biz 37 haftadan beri doktorun söylediği şekilde düzenli olarak yapmamıza rağmen hala doğum başlamadı sancım da yok, 39 haftayı tamamladım :face_holding_back_tears:

39 haftayı da doldurdum nst de sancı görünmüyor. Hurma, yürüyüş, ilişki ve burada görmüştüm birinden Leslie 15 dk yapıyorum günde iki kez sabah akşam. Yapacağım daha ne kaldı bilmiyorum. Merdiven de evim üçüncü katta zaten inip çıkıyorum sürekli. Ilık duş alıyorum. 22 haftalıktan beri zaten baş aşağı duruyor. 34 haftaya kadar progestan kullandım erken doğum olmaması için şimdide sancım olmuyor. Aynı durumu yaşayan var mı aranızda?

31 haftalık olduk bugün randevum da vardı gittim doktorum pilates topuyla şimdiden YouTubedan hamilelik pilatesine başla dedi bol su iç bol yürüyüş dedi hurma yemeye ne zaman başlayaym dediğimde öyle bir şey yok deyip güldü :rofl:ananası duymuştum ben birde ne kadar doğru bilmiyorum belki bunlar fayda eder bi deneyin isterseniz

2 Beğeni

Hurma doğumu başlatma yöntemi değil zaten. Kolaylaştırma yöntemi. Günde 3-7 tane yiyin, sancınız başladığı andan itibaren de 3 tane hac hurmasına 41 yasin okuyun 1 ini sancı başladığında, birini doğuma girmeden önce yiyin. 1 ini de bebek doğruktan sonra iç kısmını damağına sürün. Sünnettir. Tabi bu anlattıklarımın hepsi Müslümanlar için geçerli. Müslüman olmayanlar üzerine alınıp da söylemesinler boşuna.

Bunu biliyoruz zaten de ben doktorun söylediğini söyledim Müslüman değiliz demedik ki sondaki hitabınız çok ağır olmuş benim dediğime cevap olarak yazmışsınız o yüzden cevap verme gereği duydum elhamdülillah Müslümanız ki bu kimseyi de ilgilendirmez insanların Müslümanlığını yargılamak kimseye düşmez.. Ben öyle bir şey yokmuş dedim diye Müslüman olmayan üstüne alınıp söylemesin demek ne haddinize bi olayı ne kadar saçma bir şekilde çarpıtmışsınz tamam en Müslüman sizsiniz :woman_facepalming:t2:

1 Beğeni

Merhaba 40+ 2 günlük hamileyim aranızda gerçekten doğumu hızlandıran yiyecek , içecek deneyimlemiş annelerimiz var mı? Ya da iyi gelen hareket herşeyi denedim ama nebilim keyfi yerinde galiba

Kızlar 39haftalik olduk bebeğimle ama hala doğum belirtisi yok ne yaptıysam rahmim kapalı eşim kontörle gidelim diyor ama yatırmak isteyecekler adım kadar eminim karnım bile hala inmedi çünki.ve ben çok korkuyorum sancı vermelerinden kötü gitmesinden heseyin ne yapacağımı şaşırdım :disappointed_face: çıkmadığim yokuş kalmadı dogusn diye bir buçuk saat durmaksızın yürüyüş yaptım dün

Ben de 40. Haftaya giricem benimkinden de tık yok çok şükür hareketleri iyi hala her gün çok hareketlendigi anlar oluyor o anda aşağı doğru ağrı giriyor sadece sonra bir iki saat sürüp geçiyor dogmadikca sanki insan stres sıkıntı yapıyor ama geleceği zamanı kendisi ayarlar artık diye düşünüyorum :grinning_face_with_smiling_eyes: Allah kolaylık versin inşallah bize ve bizim gibi bekleyenlere

Aynen hareketlerini hissediyorum bende o yüzden gitmek istemiyorum hastaneye yatış verir diye korkuyorum hiç bı belirti yok Ken de ben yatmak istemiyorum

Hiç korkma canım eninde sonunda gelicek yavrucak​:smiling_face:benim kızımda 40 haftalık suyum geldi 19 saat sonra kucağıma alabildim gelmek bilmedi bir türlü aşağıda bile değildi doğum esnasında baktılar olmuyor ebe karnımı bastırıp bebeği aşağı itti artık düşün yani ama herşey geçiyor​:smiling_face:

Her gün yürü et çok yoruldum sabrım bitti galiba o yüzden bu kadar çabuk doğusun istiyorum hayırlısı olur umarım beliycem :smiling_face: az önce sarımsı kıvamlı bı şey geldi ama nişan mi akıntımi onuda analamdim jel gibi

Bekleyelim bakalım olaylar bir sekilde gelişir elbet son günler bunlar hayırlısıyla geçsin inşallah

Amin inşallah beklemekten başka çare kalmadı zaten herşeyi denedim vakti gelememiş

1 Beğeni