Doğum yaptım

Cok üzüldüm cok cok gecmiş olsun heyecan falan mi yaptin .ilk dogumumda ben heyecn we korkudan nabzim düşüşe geçti snra toparladim. Kanama nie olduki ya

1 Beğeni

yoo heyecan yapmadım aslında normalde 45 dakika süren ameliyat 2 buçuk saat sürdü duyduğum tek şey diğer doktorun özleme hocam biz bağirsaklara dokunmuyoruz aç orayı demesi sonra nefes darlığı çektim göğsüme ağrı saplandı serumlar 2 iken 4 oldu iğneler yapıldı baş ucumda duran hemşire hocam hasta iyi değil tansiyonu yükseliyor dedi başını kaldıralım falan denildi ameliyathane de 1 saat yoğun bakımda kaldım sonra normal yoğun bakıma aldılar bir gün orada kaldım Allah bir daha yaşatmasin öldüm öldüm de dirildim sanki

özlem ırak ovalı o kadından hiç kimse memnun değil ben Recep erin kübra baki erine de muyane oldum numune de düzgün doktora hič denk gelemedim

1 Beğeni

Bu çok iyi

Rabbim şifa versin size

Özlem Hanıma cok gitmedim zaten.İkili tarama için kan vermem gerekiyordu.O gün de o yoktu Ufuk Bey’e yaptırdım.İlgili ve alâkalı olunca onda kaldım.İyiki de kalmışım

Genel anestezi mi yaptırdın abla

sağol canım benim bu ne kremi şu ara elimde avucumda ne varsa meme ucu kremine verdim kim ne gösterdiyse aldim faydasını da görmedim hala acı yara sütümün omaması da cabası bunun fiyatı nedir?

hayır epidural yaptırdım belden uyuşturma yani

Yaptırırken acı oldu mu?Bende genel düşünüyorum

genel çok kısa sürüyor ve acısı çok fazla oluyor bilgin olsun uyandığın gibi derin bir acı hissi birde hemşireler gelip karnına bastırınca ortalık cırlama sesi ile inler

Belden olunca karına baskı uygulamıyorlar mı

uygulanıyor ama acı hissin çok az ve kum torbasını da koydukları zaman hissetmiyorsun yine sen bilirsin canım bir genel anestezi ve iki belden sezeryan oldum yine olsa yine belden isterim o derece yani

Açıkcası iğneden korkuyorum belden vurulan iğne can acıtıyor ve sonrasında bel ve baş ağrısı yapıyor mu

hilal sana o kadar anlatıyorum yine gidip aynı şeyleri herkese soruyorsun baş ağrısı herkeste olmaz olmasın diye bol su içilmeli yoğun bakıma anestezi doktoru geldi ve bana dedi ki hayati tehlikeyi atlattın ben kafein önermiyorum sonuçta sütle bebeğe geçiyor bol yürü ve bolca su iç hiç baş ağrısı çekmedim diye bilirim ama hala günde 4 litre su içiyorum iğne çok acıtmıyor bilgin olsun şu an tecrübesiz olduğun için hani ilk gebelik ya her şey sana çok abartılı korkutucu gelebilir korkma :grinning:

Aynı şeyleri herkese soruyorsun?Benim neyi sorup sormadığım kimseyi ilgilendirmez.Ayrıca evet ilk gebeliğim tedirginliğim,korkularım ve heyecanım var.Eğer doğumunuzu o şekilde anlatmamış olsaydınız kafamda bu denli soru işareti kalmazdı.

bu kadar uzun zamandır her sorunuza cevap verdim verme zorunluluğum olmadığı halde kafanıza her ne takılıyorsa gidin doktorunuza danışın lütfen bu 1. aramızda samimiyet olduğunu düşünerek ufak bir espiri yaptım özellikle benim doğumum böyle oldu size de aynısı olacak diye bir mail mi attım size? bu kadar tepki vermenize gerek yoktu neyse iyi günler.

ayrıca tırnak içinde o şekilde anlatmasaydınız ne demek oluyor? benim kime ne yalan borcum var pardon ne imaa ediyorsunuz? ben başıma geleni bir faydam olur diye hemcinslerim ile paylaşıyorum hoşunuza gitmiyorsa dahil olmayın!

O şekilde cümleye giriş yaparsanız bu şekilde tepki alırsınız.Doğuma başka doktor girdi diye kafamda acaba benim doğumuma da başkası mı girer diye düşünceler var.Bunun sebebi ben değil sizsiniz.Kusura bakmayın

Anlatmasaydın kardeşim evet kötü bir sezeryan geçirmişsiniz çok çok geçmiş olsun ama doğum yapacak gebeler var onu düşünüp daha olumlu konuşabilirdiniz