kızlar 1 saat oldu yoğun bakımdan çıktık dün doğum yaptım hala kendime gelemedim çok zordu ve kan kaybım vardı Rabbim sizlerin yardımcısı olsun annelik ne zor şey Rabbim bizleri korusun.
Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin minik yavruya. Onun o masumluğu hürmetine sizlere de güzellik bahşetsin. Ilk doğumdan sonra hayata bakışım değişmişti. Annelik daha bi anlam kazanmıştı. İnşallah kısa sürede herşey yoluna girer sende hemen toparlanırsn.
Hayirli olsun saglikla büyüsün ins
Amin canım kardeşim Allah razı olsun güzel dileklerin için vallahi ameliyathane de fenalaştim ya o an aklıma eyvah çocuklarim ne olacak diye geldi istemsizce ağlamaya başladim tansiyon fırladi kan kaybı başladi gözümû bir açtim ki 8 saatir yoğun bakimdaymışım aldığimiz nefes ne kadar değerliymiş evlatlarimiz için Rabbim bizlere hayırlı ömür nasip etsin
Amin canım Allah razı olsun inşallah
Allah razï olsun darısı ve en güzeli evlat bekleyen tüm hamile hanımlara inşallah
Gözün aydın olsun, Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Amin çok sağol🩵
Gözün aydın rabbım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
@Hülya61 öncelikle çok geçmiş olsun inşaAllah bebekte sizde iyisinizdir şimdi.
Doğumunuz lohusalığınız Hayırlı olsun Rabbim evladınızı sağlıkla büyütebilmeyi nasip etsin
Gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Çok geçmiş olsun, lohusalığınız hayırlı olsun allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin, vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah
Gözün aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah lohusalığın hayırlı olsun çok zorluk çekmişsin ama karşılığı çok güzel onun kokusu herşeyi unutturuyor insana 🫶🏻
sağol canım benim darısı sana inşallah
Amin leylacim Allah razı olsun çok sağol kuzum birde meme yarası çekiyorum hiç uyutmadi şükürler olsun Rabbime
Amin inşallah Allah razı olsun darısı tüm evlat bekleyen Annelere
Allah razı olsun çok sağol canım
Amin canım Allah razı olsun inşallah cümlemizin evladı ile hayırlı bir ömür nasip etsin Allah azze ve celle
bebek biraz minik bende hayati tehlikeyi atlattim şükûrler olsun ama tedbir amaçlı uzun süre hastanede kalacağım aklım kızımda Allah razı olsun canım her zorluğun elbet bir mükafati vardır Rabbimin izniyle
Sizde niye hayati bi tehlike oluştu acaba doğum sırasında bi terslik mi yaşandı