Doğum yaptım

kızlar 1 saat oldu yoğun bakımdan çıktık dün doğum yaptım hala kendime gelemedim çok zordu ve kan kaybım vardı Rabbim sizlerin yardımcısı olsun annelik ne zor şey Rabbim bizleri korusun.:rose::heart:

17 Beğeni

Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin minik yavruya. Onun o masumluğu hürmetine sizlere de güzellik bahşetsin. Ilk doğumdan sonra hayata bakışım değişmişti. Annelik daha bi anlam kazanmıştı. İnşallah kısa sürede herşey yoluna girer sende hemen toparlanırsn.

2 Beğeni

Hayirli olsun saglikla büyüsün ins

2 Beğeni

Amin canım kardeşim Allah razı olsun güzel dileklerin için vallahi ameliyathane de fenalaştim ya o an aklıma eyvah çocuklarim ne olacak diye geldi istemsizce ağlamaya başladim tansiyon fırladi kan kaybı başladi gözümû bir açtim ki 8 saatir yoğun bakimdaymışım aldığimiz nefes ne kadar değerliymiş evlatlarimiz için Rabbim bizlere hayırlı ömür nasip etsin :heart::rose:

1 Beğeni

Amin canım Allah razı olsun inşallah :heart:

1 Beğeni

Allah razï olsun darısı ve en güzeli evlat bekleyen tüm hamile hanımlara inşallah

2 Beğeni

Gözün aydın olsun, Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :rose::heart:

1 Beğeni

Amin çok sağol​:rose:🩵

Gözün aydın rabbım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah​:smiling_face: :palms_up_together::pray:

1 Beğeni

@Hülya61 öncelikle çok geçmiş olsun :pensive: inşaAllah bebekte sizde iyisinizdir şimdi. Doğumunuz lohusalığınız Hayırlı olsun Rabbim evladınızı sağlıkla büyütebilmeyi nasip etsin :palms_up_together:t2::bouquet::two_hearts:

1 Beğeni

Gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah

2 Beğeni

Çok geçmiş olsun, lohusalığınız hayırlı olsun​:sparkling_heart: allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin, vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah​:pray:t2:

1 Beğeni

Gözün aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah lohusalığın hayırlı olsun çok zorluk çekmişsin ama karşılığı çok güzel onun kokusu herşeyi unutturuyor insana 🫶🏻:bouquet:

1 Beğeni

sağol canım benim darısı sana inşallah :heart::rose::palms_up_together:

2 Beğeni

Amin leylacim Allah razı olsun çok sağol kuzum birde meme yarası çekiyorum hiç uyutmadi şükürler olsun Rabbime :palms_up_together::rose::heart:

1 Beğeni

Amin inşallah Allah razı olsun darısı tüm evlat bekleyen Annelere​:rose::heart:

1 Beğeni

Allah razı olsun çok sağol canım​:heart::rose:

1 Beğeni

Amin canım Allah razı olsun inşallah cümlemizin evladı ile hayırlı bir ömür nasip etsin Allah azze ve celle​:rose::heart::palms_up_together:

bebek biraz minik bende hayati tehlikeyi atlattim şükûrler olsun ama tedbir amaçlı uzun süre hastanede kalacağım aklım kızımda :pensive: Allah razı olsun canım her zorluğun elbet bir mükafati vardır Rabbimin izniyle :palms_up_together::heart:

1 Beğeni

Sizde niye hayati bi tehlike oluştu acaba doğum sırasında bi terslik mi yaşandı :disappointed: