Doğum yaptım

sağol güzel kardeşim de adam yapmamış buda benim mi kusurum yani la havle bu uygulamada pek çok pozitif sezeryan doğum hikayeleri de var ayrıca anlatıp anlatmamayı size soracak değilim. umuyorum tüm gebeler sorunsuz bir şekilde yavrusunu kucağina alsın ben hem bir kadınım hemde 3 kız Annesiyim. kimseye karşı korku aksi bir art niyetim yok çok şükür parası olan gider özelini tutar ben devlet hastanesi mağduruyum. bunuda burada bitirip sahada uzatmaya gerek yok diyorum…

Çok geçmiş olsun büyük bir şey atlattın

Korkma Hilal belden hiç yani Sinek ısırığı gibi bir acı hissediyorsun benim Ağrı Eşim çok düşük Normalde başkası iğne yaparken ben bayılan bir insanım ama Epidural olmuşdum ilk dogumumda çok güzel geçti önemli olan o iğneyi yapacak olan anestezi doktorudur Ben tıp fakültesinde olmuştum o kadar güzel bir doğum ekibi vardı ki orada anlatamam sana

Gerçekten cok teşekkür ederim.İçim biraz da olsa rahatladı.İğne korkum var,o korkuyla hareket ederim diye de korkuyorum.Peki siz epiduralı mi tavsiye edersiniz

Aynen yaşım 38 olmasına rağmen hala kan aldıracağım zaman eşimin elini tutarım O kadar iğne korkum vardır yani Bir de annem hemşire düşün artık fobim var epidurali tavsiye ederim Hatta benim bu korkum olduğu için anestezi doktoru bana demişti ki dikiş atarken bir yarım saat sürer Hani sen de korkuyorsun çok hafif seni böyle Çakır keyif yapalım demişti çok da güzel olmuştu öyle Ona rağmen korkum o kadar fazlaydı ki bir ara nabzım bayağı düşmüş O esnada anestezi doktoru ınstagram’ına girdi ve dedi ki bak ben işte yüzücüyüm buraları geziyorum fotoğraflarını gösterdi beni rahatlatmak için o şekilde kendime geldim nabzım düzeldi

Allah razı olsun abla ya dediğin gibi eğer sezeryan kesinleşir de epidural var mı bilmiyorum ama var da onu yaptıracagım.Doğumdan sonrası genelden daha kolaydır dimi

Teşekkür ederim inşallah sizler yaşamazsınız​:rose:

1 Beğeni

Genelde çok baş ağrısı oluyor Ben epiduralde hiç baş ağrısı falan yaşamadım Sen doktoruna çok korktuğunu heyecanlandığını bunu da söyle sana da belki hani böyle hafif bir şey verirler O an için anestezi böyle mayhoş olursun

1 Beğeni

Ameliyatın işte her türlüsü önemlidir ama biraz kendine gel bence bu işi bir araştır Ne oldu Neden böyle oldu ayrıca şu doktorun ameliyata girmeme işine Canım çok sıkıldı

Aslında baş ağrısı da korkutuyor,migrenim var.Gerçekten cok teşekkür ederim.Kesinleştiği zaman doktoruma da korktugumu ve heyecanlandıgımı dile getireceğim.Tekrardan çok teşekkür ederim Allah razı olsun içimi rahatlattı kız.Allahta sizin gönlünüzü rahatlatsın

1 Beğeni

zaten bizzat gideceğim beni normal kontrole lohusa polikliniğine git diyerek başlarından savdılar bana ne yapıldıysa hepsinin belgesini bir bir isteyeceğim başhekimliğe kadar çıkıp bu adam bana ne diye gün verip başka doktora yaptırıyor diyeceğim hayır çocuklarım annesiz kalacaktı onlar için hava hoş kes parçala

1 Beğeni

300 lira . bide slikon göğüs ucu kullanıyorum yaram iyilesene kadar, iyileşince slikon kullanmiyorum

1 Beğeni

Göğüs ucu yara kremi yazmayı unutmuşum

1 Beğeni

Bitkisel tamamen çocuğa zararı yokmuş,zaten cocuk uyuyunca filan sürülüyor oda emilmiş oluyor

1 Beğeni

silikonu aldim ama zerre kar etmedi daha çok acıttı

Ben yaradan çok çektim 2 buçuk ay geçmedi ağlayarak tepinerek emzirdim o derece acı çekiyordum. Mumsy natural diye bi krem eşim almş onu kullannca geçti biraz pahalı ama belki size de faydası olur

1 Beğeni

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim cidden pahalı ama tavsiyeniz için çok sağolun :heart::rose:

1 Beğeni