40 a kadar beklemesin ya
sağlıkla gelsinde gerisine takılma canım
Tabii öyle abla ama ameliyat diyince bir tırsmadım değil
Ameliyat bana hiç yaramadı ama herkesin bünyesi bir değil o kadar stres yaptim ki her şeyi meme ucu yarası vs sütüme yansıdı hep bebeğim doymuyor
Ben şimdiden stres yaptım abla süt için kuru dut kaynatıp iç süt yapıyormuş o
onu yaptimda ishal yapti daha çok
E bebekte anne için süt arttırıcı içecekler var onları deneseydin abla
Hangi sehirdesinz hangi devlet hastnesi
Trabzon numune hastanesi
ablam bazen olmayınca olmuyor zorlasanda boş
Öyle tabii hayırlısı olsun
Hülya Hanım Öncelikle geçmiş olsun Sonra hayırlı olsun Çok övüyordunuz Ufuk Bey’i Hayırdır ne oldu yani sezeryan sırasında mı bir sıkıntı yaşadınız
Çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah. Doğumdan önce kan değerleriniz nasıldı acaba ve doğum şeklimiz nedir? Ben demir ilaçları rahatsız ettiği için içemiyorum kan değerlerim de düşük maalesef sormak istedim
Sizde mi Ufuk Bey’e gidiyorsunuz?
Hayır ben ona gitmiyorum adınıda hiç duymamıştım daha önce gene buradan konuşmuştuk yani bu konuyu. Hilal Hanım Ufuk Bey’i çok övüyordu doğumuna da girmemiş biraz ona kafam takıldı
Evet,Ufuk beyi kendisi çok övdü.Gerçekten iyi ve ilgili doktor bende ona gidiyorum.Umarım benim ameliyatıma kendisi girer
Ben Recep Bey’e gidiyorum . Trabzon’da çok iyi diyebileceğim bir doktor yok malesf . Beklentilerimiz farklı olabiliyor Recep bey’in asistanları ilgileniyor çok tatlılar Kendisiyle bu 7 aylık süreçte bir defa denk geldik gebeliğinde Herhangi bir sıkıntı yok sorduğumda sezeryana kendisinin girdiğini söylediler ama inşallah öyle olur
Teşekkür ederim Allah razı olsun ufuk bey çok kibar biri gün verdi muayanesinden herkes memnun çok ilgili fakat sezeryana o girmedi özlem ırak ovalı diye. biri var kızımda da aniden suyum gelmişti acilden tekrar o kadın yapmişti doğumumu sıkıntı her neyse ameliyat sırasında oluştu ve ben şu an kansız ölü gibi duruyorum kendime hala gelemedim
yani hepsi yapıldı sorun yok denildi doğum şeklim sezeryan oldum teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim sizleri de kurtarsın benim aniden tansiyonum yükseldi yoğun bakımda kaldığim zamanda her 20 dakika da bir kanlarıma baktılar
Özlem hanım iyi değil mi?1-2 kere ona gitmiştim ama randevu bulamayınca ve Ufuk beyden memnun kalınca daha da gitmedim