Doğum yaptım

Çok geçmiş olsun allah analı babalı buyutsun

1 Beğeni

Amin Allah razı olsun

şu an iyileşmek istiyorum sadece gerçekten

Rabbim acil şifalar versin

Bana bunu vermişti cok iyi geldi hem bitkisel

Leyla cidden iyi geldi mi fiyatı nasıl canım mahvoldu bu sabah parça koptu mememden inan işkence gibi geçiyor günler bana lanolin dediler onu bir arkadaş aldı gönderdi bana ama pek bir fayda görmedim

1 Beğeni

Tek fiyat olarak bilmiyorum ama aile hekimliği yazar galiba ben hastaneden taburcu oldugum zaman eşim toplu diğer ilaçlarla birlikte alışmıştı o yüzden fiyat olarak bilgim yok

yara varmiydi sende memnun kaldın mı peki çünkü benimkiler kanıyor bebek sol memeyi tutmuyor ucu az var diye

Yok aci vardi sadece sürdüm canım Göğüs ucu halkası var ondan al kullan ucu Küçük olan göğüsün için

1 Beğeni

onuda alıp kullandım canım iyi gelmedi​:pensive:

1 Beğeni

Anladım canım

Merhaba abla nasılsın

1 Beğeni

Öncelikle cok gecmis olsun sag salim cikmissnz dogumda ve bebgnze kavsmussunz :palms_up_together:umarim kisa surede iyilesirsinz . Hangi hastnde dogum yaptnz merk ediyorum

1 Beğeni

merhaba ablam iyi olmaya çalışıyorum seni sormali

devlet Hastanesi’nde numune de çok teşekkur ederim Allah razı olsun iyileşmeye zorluyorum ama sütümde az moralim kötü

İyiyim abla bende cok şükür toparlayabildin mi biraz da olsa kendini

Ufuk bey sezeryan için kaçıncı haftada gün veriyor

hamdolsun 40mız çıkana kadar anca toparlarım ufuk ne zaman gün veriyor bilmiyorum ben sezeryanli olduğum halde 38+4e aldırdı oğlumu kendisi girmedi zaten sezeryana

Rabbim daha iyi etsin inşallah.Bugğn bende kontrole gittim bebek ters ameliyat gerekebilir dönmesini bekleyecez dedi.2 hafta sonra kontrolüm var eğer yine dönmezse 38 de acaba verir mi bana da gün

1 Beğeni

seni son ana kadar beklerler yani her an döne bilir diye sağol canım Allah razı olsun​:heart: