Diş Ağrısı Tavsiye?

Tamamdır teşekkürler :heart:

1 Beğeni

Diş ağrısı için ne yapa bilirim? :face_with_spiral_eyes:

Karanfili cigneyin agriyan tarafa da koyabilirsiniz

1 Beğeni

Tuz ile gargara. Geçmiş olsun. Eger intap varsa disciye gitmelisin. Cocuga zarar olmasin

1 Beğeni

Hamilelik dönemimden beri kullandığım yöntemi tavsiye edeyim. Tuz ve balı karıştırıp dişlerinizi fırçalayın. İlk denemede kanama oluşabilir. Ödem ve iltihap atılır. Sonrasında misvaklayın. Çok geçmiş olsun​:bouquet:

1 Beğeni

Sadece parol içebilirsin. Majezik gargara iyi geliyor. Ve doktorun izin verirse agumentin içebilirsin ben içtim yoksa geçmiyordu

2 Beğeni

Çok şiddetli dış ağrısı çekiyorum ne yapabilirim :sob:

Geçmiş olsun, karbonatı suyla macun haline getirip dişinizin üstüne bastırın Bi kaç dk, sonra karbonatlı suyla gargara yapın yarım saat içinde etkisini gösteriyor

kac aylik hamilesin canim

21 haftadayim

Deneyim bunuda teşekkür ederim

Benim her zaman denediğim bir yöntem var. 1 çay kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı tuzu karıştırıp dişlerimi fırçalıyorum. Diş etlerim kanıyor ve bu sayede ödemi de atmış oluyorum. Günde 1 defa da dişlerimi misvaklıyorum. Sizde deneyin. İNŞALLAH şifasını bulursunuz​:smiling_face:

Ben tuz sarımsak ezerek idare ediyorum ama dayanamadım 1 Tne dişimi çektim

tam zamani 2.tremester desin cekilebilir tedavi olabilir 3.ye gectigi de asla olmaz canim

Benimde geçen hafta dişim çok ağrıyor du baya bekledim evde bişeyler yapmaya çalıştım olmadı şişdi doktora gittim baktı antibiyotik verdi dedim bı sıkıntı olurmu hamileyim dedi hamilelerde bunu vere biliyoruz ve 3 ayı geçtikten sonra diş çekimi yapa biliyoruz aklında bulunsun dedi çok şükür şimdilik düzeldi inşallah bidaha da olmaz çok zor diş ağrısı gerçekten

Doktorum bana augmentin bid 1000 mg önermişti bı danışın isterseniz bu haftada kullanabiliyor musunuz

1 Beğeni

Bende onu kullanıyorum :smiling_face:

Diş ağrısı çok fena ya hiç ilaç kullanmak istemem ama mecbur bırakıyor

1 Beğeni
  1. trimesterda diş tedavisi yapılabiliyor. Ben de kanal tedavisi yaptırmıştım 5 aylıkken

Arkadaşlar benim dişim baya şişti dün diş acile gittim apse oluşmuş anestezi yapmadan kesip içini boşalticam dayanabilirsen dedi kabul etmedim antibiyotik yazdı 24. Haftadayim apse için farklı çözümü olan varmı 2ay öncede antibiyotik kullandım yine tekrarladı