Diş Ağrısı Tavsiye?

Kızlarr merhabaaaa 16 haftalık hamileyim şiddetli diş agrısı cekıyorum diş hekimi agumentin verdi ama herkes içemezsin diyor bilgisi olan var mı veya ozel doktoru olan sorabilir mi hamilelikte hersey normal risk vs yok

İlk üç Ay tedavi edilemez diyorlar ama sen üç ayı gecirmisin bende çok çektim ama diş cekilecek bı ağrı değil 6 aylık oldu şuan yaptırdım dişimi çok şükür bisey olmadı hiç hapla falan uğraşma git güzel bir hastanede yaptır dişini tek bı dişinden kaynaklıdır ağrı dağılıyor resmen bütün dişlere Ben sumak suyu kaynattim onun suyuyla gargara yapmıştım hep biraz idare etti beni

Merhaba​:cherry_blossom: Limon ve balı karıştırıp dişlerimi fırçalıyorum. Faydasını görüyorum

Kizlar cok siddetlik dis agrim var pqrol icdim kesmedi 36 haftalik gebeyim neolur yqrdim edin

Askim ben sirke ve tuzu karistirip agriyan yerde bekletiyorum asiri guzel bende 36 haftalik hamileyim ve 2 disim kirildi smdi agrisini cekiyorm ama disimde bekletiyorum 5 dakika

Ben de 36 haftalık hamileyim 2 haftadır çekiyorum diş ağrısını sıcak su iyi geliyor yanağının üzerine bir şişede suyu beze sarıp beklet iyi gelecektir inşallah ben o yöntemle rahat ediyodum

Kulagima vuruyor qgltiyo bildigin

Karanfil yağ kesio kulak çöpüne dök agriyan dise koy… cok dökme dudak yara olur

Kizlar 36 haftalik hamileyim cok siddetli dis agrisi yasiyorum ne yapriysam gecmiyo bana tavsiye verin

Diş ağrısı için evde yapılabilecek tedaviler işe yaramıyor, doktora gitmelisin.

Bende 10 haftalik hamileyim bazen cok aşırı şiddetli ağrıyor du resmen gözlerime vuruyordu ağrısı bnm en arka dişim oyulmuş arasina sarımsak koyuyordum bazen etki ediyordu bir de hamile bir arkadas sirkeyle agzina gargara yap dedi o da iyi geldi en son iş yerinde ki bir abi maydanozu on dk kaynat suyunu dök bir tabağın icine koy sonra aspirin var ya hap olan onunla havanda karıştırıp dövdüm baya beyaz bir tülbent varsa icine koy dişinin üstüne koy bnde tülbent olmadigi icin peceteye sarip koydm ama pecete hemen eriyordu zaten bu karisim baya mide bulandırıcı bn de en son dayanamadm direk disimin üstüne koydum beş dk beklettim sakın yutmayin sonra ağzını çalkalayın ama doktorunuza danişarak yapin ne olur olmaz bilmiyorm hakkınıza girmek istemiyorum

Doktor hicbirsey yapmiyor valla ben 36 haftaligim ve dis agrim her olmasinda sirke tuz karistiriyorum ve agriyan bolgeye garagara yapip bekletiyorum arkasina parol iciyorum ve geciyor hep oyle idsre ettm

Kizlar 29. Haftadayim cok kotu dis agrim var bogazim basima cok agri vuruyor parol ictim hafifledi sonra yine basliyor hamileligim ilk 3 ayindada vardi simdide ilk uc ayinda curudu ve kirildi bi ara apse yapti gecti simdi yine yapiyor agri hamilelik kokenlimi yoksa bu agrim ciddi dis agrisimi ne gecirir an kolay :zipper_mouth_face::expressionless::sob::woozy_face: @Dilek16 @admin @Serapanne @Buse1111 @agustos-anneleri @bursa-anneleri

Ben kulak çubuğuna azıcık çay ağacı yağı döküp dişimde beklettim ama tükürüğümü hiç yutmadım ne olur ne olmaz diye orayu uyuşturuyor anında sonrada gargara yapmıştım suyla kesmişti

1 Beğeni

Karanfili ezip dişine koyabilirsin iyi geliyor diye duydum yada pamuğa sirke koyup dişine basmak genelde hamilelikte olan diş ağrıları kalsiyum eksikliğinden oluyor ağrın çok şiddetli olursa yine bir doktora görün

1 Beğeni

Birde sarımsak ezip beklete bilirsin dişinde kekik çay demler gibi kaynat ılınınca ağrıyan yerde beklet ağzında yada pamukla nasıl kolayına gelirse

Diş ağrısı için önce diş Dr gitmwlisiniz doktorun verdiği antibiyotikler b grup antibiyotikler gebelikte kullanılır

1 Beğeni

Benimde dış kanamasi çok oluyor ya düşlerimi fırçalamak istemiyom midem bulanıyor elim değse kanıyor bu 6 7 aylık olunca oluyormuş

1 Beğeni

Bir pamuğa 5-6 damla çay ağacı yağı damlat. Dişinin üstünde beklet yarım saat kadar. İyi gelecektir insaAllah… Geçmis olsun :disappointed:

1 Beğeni

Aynn bendede var suan sizliyor sonra agri