Diş Ağrısı Tavsiye?

Geçmiş olsun. Hamilelikte antibiyotik kullanılabiliyor mu diş içinde olsa

Teşekkür ederim 2. Trimester döneminde gerekli olursa veriyorlar bu ikinci kullanışım

Merhaba arkadaşlar son bir haftadır 2 dişim kırıldı ve kırılan dişlerim hariç bir dişim aşırı ağrıyor hamilelikte diş ağrısı olur diyorlar yaşayan oldu mu

4 ay dolunca yapılabilir demişti doktorum bnde yaptirmistim çünkü kırıldı ve ağrı yapıyordu

Yapılıyorsa çok iyi gidicem sanırım artık

Arkadaşlar 32 haftalık hamileyim üst 20lik dişim hem çürük hemde içi oyuk kırıldı kenarlarinda dis kalmis o da agri yapiyor ne yapsam gecer evde amoklavin 1000mg var icsem bi faydasi olur mu veya dogal yolla nasil çözebilirim basim boynum tutulmuş gibi ağrıyor diş yüzünden

Benim ilk gebeliğim de diş ağrısından ölmüştüm mahfetmistu beni sonra hergun bir bardak süt içtim ve geçti çok faydasını görürsün sadece bi dene

Canım azıcık diş macununu koyabilirsin bağıran yere o da etki eder ya da karanfil kaynatıp gargara ya da tuzlu suyla gargara yapacaksın ağrıyan yere

Ya ben de ilk ay ölmüştüm ağrıdan ama sonra karanfil yağı alıp sürdüm 3 gün boyunca günde iki kere sürdüm sürdüğüm ağrısı geçiyordu zaten ağrıdıkca tekrar sürdüm sonra tamamen geçti.

Kizlar 39 haftalik gebeyim agzimi icindeki butun dişler cok şiddetli agiryor neyapmaliyimm parol kesmiyo

@İpek35 bir diş doktoruna git ama doktora hamile olduğunu söyle o sana uygun bir ilaç yazıyor ve tuzlu suyla her gün dişlerini çalkala dişlerini fırçala sonra tuzlu çalkala birde nar suyu ile ağzını çalkala o da dislere iyi geliyor

Keşke yeni doğum yapmisken cektirmeseydin canım. Ben majezik ağrı kesicinin fıs fıs halini kullandim hamileyken belki faydası olur sana da.

Bilirim çok zor diş ağrısı . Bende bı gece ağrıyla uyanmıştım o gece ne bebeği emzirebildim ne ayakta durabilmistim. Ertesi gün dişçiye koştum. Emzirirken ekstra bir efor harcıyor vücut haliyle eksik olan ne varsa ortaya çıkıyor böyle :sweat_smile:

1 Beğeni

Kızlar selam hamileyken en korktuğum konulardan birini yaşıyorum şu an da. 20lik dişim patladı ve ağrısını çeken bilir. Doktora gitmeye korkuyorum antibiyotik bişey verir diye çektireyim desem narkoz birşey yapar mı onu da bilmiyorum. Yaşayan veya fikri olan yardımcı olsun lütfen.

Benimde 20lik apse yapmıştı hamileyken. Eşimin kuzenine(diş teknisyeni) sordum çok ağrım var napmalıyım diye . Hamilelere özel antibiyotik veriyomuşlar onu veririz gel ağrın devam ederse dedi. Şimsilik tuzlu suyla gargara yap her bişe yedikten sonra dişlerini fırçala o tarafa yemek kalıntısı gitmesini engelle dedi. Yaptım. Apse geçince gitmedim . Ama sizin diş çıktı diyosunuz demek ki yeri var yerine yerleşti. Bende yeri olmadığındam ameliyatla alıncak patlayamıyor apse yapıyor. Sizde apse yoksa ağrıyı geçecek bişeyler yapsanız yeter. Diş çekmeyi doğumdan sonra yaparlar narkoz alamazsınız çünkü hamilelikte. Doktora gidin hamileelere özel ilaç veriyolar korkmanıza gerek yok

6aylik hamileyim dolgum düştü ve dis ağrısı öldürüyor hamile iken dis tedavisi yapılıyor mu

4-5-6 aylarda yapiliyo bı an önce git dişçiye canım 7-8-9 aylarda yapılmaz

27 haftalik hamileyim, disim fena agriyor, tuzlu su qarqarasi yapiyorum amma sonra yeniden tekrarliyor. Neler yapiyorsunuz dis agrisi icin?

Hanımlar 24 haftaligim şiddetli diş ağrım var böyle problem yaşayan oldu mu cektirebilir miyim sıkıntılı dişi bilgisi olan lütfen yorum yapsın

Benimde 20 lik dişim ağrımaya basladi 23 haftaligim dr a gitmedim karanfil koyuyorum agriyan yere rahatlatiyor doguma.kadar boyle idare edicem hamilelere pek mudahale edilmiyor.diye biliyorum