Diş Ağrısı Tavsiye?

Hemen deniyorum rabbim sizinde sifanizi versin

Sıcak su ve tuz ile gargara yapabilirsiniz ve üstüne sıcak suyu bir şişeye koyup tülbente sarıp ağrıyan yanağınızın üzerine koyabilirsiniz ben öyle çok faydasını gördüm

Arkadaşım 6 aylık hamileyken doktorun izniyle özelde azı dişini cektirmişti sanırım belli dönemlerde izin veriliyor

5+5 haftalık hamileyim önden alttaki dişlerin ağırması normal mi

15 haftalık hamileyim diş eti şişmesi ve kırılan dişimde geceden beri agrı var en önemlisi dişçiye gidemiyorum en son anestezi ile dişlerimi yaptırmıştım şimdi napacagımı bilmiyorum :pleading_face:

Bende de durum aynı maalesef, bazen çok bastırıyor. Sadece parol sıkıştırıyorum ağrıyan dişin üstüne, eriyip deliğine giriyor. O biraz idare ediyor. Süt ürünlerini ben de çok denedim ama çare olmadı yeterli değil bu safhada sanırım.

Selam hanimlar ben kurban bayramindan beri diş agrisi çekiyorum birkere acile gttim parol verdiler serum anlik iyi edyor sonra yine başlıyor :disappointed: azi dişinde aciklik var galiba havva aliyor hastaneden sira aldim ama daha 15 güne atyor 2 3 kere parol ictim herseyi yaptim geçmiyor suan 25+1 haftaligiz diş agrisi icin öneriniz varmi dış çekimi için baktim son haftalardayim 3 trsmester de çekilmiyorsun yazıyorum artik dayanamıyorum eşim dişçiye götürecek ama Tatil dolayısıyla yok daha doktor gelmemiş önereceginiz bjrsey varmi…

Bende 1. Trimester dönemindeyim bayramda diş ağrısı çektim soğuk press uygula kendine diş acile git muhakkak iyi bir doktora denk gelirsen en azından aquamentin verebilir bana öyle yapmıştı parolla bielikte bol tuzlu su ile gargara yap biraz mide bulandırıcı ama ve ya şafi de sürekli şifa ver Allahım de inşallah geçer ben öyle atlattım biraz hafifledi yediklerime dikkat ediyorum şimdi de

1 Beğeni

Doktoruna sor agumentin içebilirsin ben de içiyorum çok ağrıdığında

1 Beğeni

Ben gecen hafta gittim bayramda tuttu valla kanal yaptılar rahatladım canım özele gittim devleti beklersek doğuma kadar anca sıra gelir, rahatlatacak bi kaç şey var karanfil i kaynat suyu ile gargara yap beni 2-3 saat rahatlatıyor.

1 Beğeni

Tamam Teşekkür ederim deneyeceğim sizede geçmiş olsun

1 Beğeni

Tamam bu hafta aylik kontrolü için gidicem sorarım sizede geçmiş olsun

Tamam deneyeceğim szede geçmiş olsun

28.haftaya girdim geceden beri geçmeyen diş ağrım var ne sarımsak ne karanfil ne çay ağacı yağı ne macun ne karbonat denemediğim hiçbirşey kalmadı kafamı kökünden kesip atmak istiyorum 1 gram uyumadım öyle ağrıyor birden oldu diş doktoru bişey yapabilir mi sizce?

Dis etinde ya da diste enfeksiyon olabilir. Gitmen de fayda var. Geçer nasilsa diyip ertelemek hamilelikte pek yararli degil. Çünkü dislerin normal zamandan daha fazla hassas çürüme varsa daha hızlı gerceklesiyor. 36. Haftadayım antibiyotik kullaniyorum diş ağrısı sebebiyle. Diş hekimim ve kadın doğum uzmanım enfeksiyonun yapilacak bir işlemden ve ya antibiyotikten daha zararli olduğunu söyledi bebek icin. 6. Ay sonuna kadar kontrol ettirmedigim ve erteledigim icinde sitem ettiler. Dis hastanesi aciline bile gitsen kadin dogum uzmanina danisarak islem yapiyorlar için rahat olsun :pray::cherry_blossom:

1 Beğeni

Bana hafif antibiyotik yazmıştı bide gargara yapmam için ilaç vermişti onları kullandım geçti çok şükür bende sizin gibi kafami yerinden koparmak istiyodum gece boyunca ağlamıştım çok zor diş

1 Beğeni

Kizlar cok geç bir saat farkındayım ama benim gibi olan biri varsa faydalansin diye yazmak istedim. Diş ağrısı çekiyorum 22 haftalik hamileyim bol tuzla gargara yapın ve kekik kaynatıp icine de bikac tane karanfil attim cok şiddetli agrim vardı simdi biraz hafifledi. Ömrümde ilk defa diş ağrısı çekiyorum Allah sifa versin herkese.

Ben cok diş ağrısı çektim söylediklerinin hepsini yaptim nafile hiçbir şekilde etki etme dayanamadim hastaneye gittim birini çektirdim diğerine kanal tedavi yaptırdım 34 haftalık hamileydim o zaman

Kizlar merhaba, sabah başım ağrıyordu ve dişlerime vurdu bütün gün ağrısı tek dişim de değil komple ağırdı çürük vs de yok hamile olduğum için vitamini çocuk alıyor o yüzden diş ağrısı olur dedi bir kaç kişi ilaç kullanmadigim için vitamin ve parol dışında doktora gitmedim sizce de gebelikle mi alakali bu ağrı

Gebelikte dişler ve diş etleri biraz daha hassaslaşıyor. Ondan olabilir. Kendinizi gözlemleyin. Ağrınız artarsa doktorunuza danışınız

1 Beğeni