Diş Ağrısı Tavsiye?

Teşekkürler çok iyi oldu valla bunu öğrendiğim :gift_heart:

1 Beğeni

Lugol iyotla gargara yapabilirsin canım. Birde diş macununa dikkat etmen lazım

10.haftada ağrı başladı bende de, 13.haftada doktorum röntgensiz lokal anesteziye izin verdi, onun izin kağıdıyla özelde kanal tedavisi yaptırdım. 3.trimesterden önce, 12.haftadan sonra doktorun izin verirse yaptırabilirsin hafif anesteziyle.

Dis doktoru bi kagit verip kadin dogumdan onay istiyor onunla 2. Trimestir doneminde tum dis tedavileri yapilabiliyor. 2 diş cektirdim bende bidahaki haftada kanal tedavisi yaptiracagim

Aynı durumu yaşayan ben sizin ki de iltihap almıştır kessin bende çok şey demedim ama o iltihap kurumadan ağrısi geçmez en iyisi ince bulgur koyun ve uyumaya calisin çok fazla çekiyor ilyihapi çok ta rahatlatiyor sonra

Diş ağrısı doğum ağrısına bedel derledi çok doğru yani bu kadar uzun süreli bir diş ağrısı çekmemistim​:woman_facepalming:t3:ben doktor gittim ama doktor ilk haftalarda olduğum için pek uygun görmedi karanfil yağ ile uyuşturuyorm ancak başka çarem yok bu sıralar :face_holding_back_tears: herkese teşekkürler bilgi için.

Merhabalar Maalesef dişim çok ağrıyor, herhangi bir müdahale yapabilir mi doktor bu durumda, ya da başka ne gibi şeylerle hafifletebilirim? Böyle bir durumla karşılaşan var mı nasıl atlattınız?

Ben 1 aydan fazla çektim sirkeli su ile gargara ve ardından karanfil yağı iyi geliyordu ama hiç tamamen kesilmedi, eşim eczaneden dişinol diye bir damla aldı karanfilli falan yine pamukla bir kez sürmem yetti bir daha ağrı olmadı önerebilirim

1 Beğeni

Dişinol damlanın bebeğe bir zararı olur mu acaba, gebeliğinizde mi kullandınız?

Benimde dislerim çok ağrıyor hamileliğin başından doktor şimdi bir şey yapamayız doğumdan sonra gelsin dedi eşime

Evet gebeliğimde kullandım, eczacı hamileler içinde uygun demiş eşime içinde uyuşturucu bi etken var başta bende o yüzden emin olamadım ama bi zararı olmadı ve çabuk geçiyor o uyuşukluk hissi zaten

Ben 12 haftada gittim kritik haftadasin bişi kullanamazsin dedi sadece parol verdi 16 haftada çok kötülestim tekrar diş acile gittim antibiyotik garagara verdi bir hafta sonra notlrmal randevu alıp gittim gargarayi kestirdi tuzlu suyla gargara yapacaksin diş bakimini çok iyi yapman lazım dedi

Kızlar 7. ayı bitirdik diş ağrım inanılmaz başladı doktorlar da bişe yapamıyor dayanılmaz oluyor bazen kaç gün sürer bu ne yapmalıyım?

Diş tedavisi hamile iken belirli dönemlerde yapılabiliyor. Bir diş hekimine görünebilirsin.

Kizlar diş ağrısı çekiyorum aranızda ben gibi olan oldumu napabilirim

Ben de çektim diş doktoruna gittim antibiyotik verdi kırılma çürüme oldu dişlerim de o yüzden ağrım oldu doktorumla konuştum çocuk kalsiyum alıyor o yüzden olabilir dedi bebeğimi dogurduktan sonra gidip halledecem artık ağrımaz inşallah bir daha

Sabaha kadar diş agrısı bacak agrısı karın sertleşmesi cekdim tabi bu arada surekli wc kalkdim :smiling_face_with_tear: az kaldi sabir diyorum hergun bisey cikiyo ayaklarimda sismis neyin nesiyse neyse artik konuma geliyim bu diş agrisi nasil gecer kizlar tavsiyeleriniz varmi

Karanfil yok evde ama deneyim canim insallah iyi gelir 37+4 um persembe dogumum var ozamana kadar iyce kotu olmasinda sonra cekdiririm artik curukde yok hamilelikdenmi anlamadim

Bayanlar 36+5 haftaligiz. dun geceden beri gecmeyen sizlayan diş ağrısı cekiyorum.parolda ictim fayda etmiyor.bana zarari olamayacak birseyler onerirmisniz.galiba bebis bütün kalsiyumumu emdi.sut ve sut urunleri icsem acaba gecermiki bi umut danismak istedim

Merhaba aynı durumdayım bende haftalardır 35+4 haftaya geldik şuan bile inanın ağrıdan uyuyamıyorum parolun asla faydası olmadı ben sürekli bol tuzlu su ile gargara yapıyorum iyi geliyor ve mümkünse ağzımın hava almamasını sağlıyorum oda etki ediyor sizde bol tuzlu suyu deneyin mutlaka iyi gelicektir