Detaylı Ultrason hakkında

Tarama testlerinin %100 doğruluk payı yok ama detaylı ultrasonda herşey detaylıca değerlendiriliyor. Bence de yaptırmalısın. Hem de bebeğinin tüm organlarını görmüş oluyorsun :smiley:

4 Beğeni

Doktorum kesinlikle ihmal etme dedi benimde bu ayın 26 sinda

3 Beğeni

Evet bu çok doğru inşallah sorunsuz atlatırım bende

1 Beğeni

Benimde Ağustostaki komtrolümde olacak bencede yaptırmalısın evet stresli olabilir ama erkenden önelm almak bazen hayat kurtarır ben onun için gitme taraftarıyım.

3 Beğeni

Hayırlı güzel haberlerle atlatırız inşallah Gülşah senin kaçıncı haftan Aralık annesisin sende :slight_smile: @Glsh887

1 Beğeni

18+1 deyiz @Eda sen kaçıncı haftandasın

2 Beğeni

Gittiniz mi kontrole benimde bu ayın 26 sinda doktor raporları bana getir dedi herhangi birşey verdiler mi kontrol çıkışı

1 Beğeni

Bizde bugün 20+0 olduk @Glsh887

2 Beğeni

Ayrıntılı ultrasonu mu soruyorsun canım @afrikanın_gelini54

Evet ayrintili

Yaptırdım. Her ne kadar yalapşap yapmış olsalar da :sweat_smile: Bu tür şeylerin yapılmasından yanayım ben de kesinlikle

2 Beğeni

Ben henüz yaptırmadım ayın 7 sinde randevum o zaman yapılacak benimde

Ya ne güzel @Eda siz yarılamışsınız

Ben tarama testleri yapmadım yapmak istemedim ama ayrintili ultrasonu düşünüyorum en kisa zamanda ayrıntılı ultrasona gidecem

Sizin de yarılamaya çok bişey kalmamış :smiling_face_with_three_hearts: @Glsh887

1 Beğeni

Ben de gittim. Hem bebegin her yerini detaylı gördüm. :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Cansucum ultrasonda göründüğü gibi miydi Günay bebek :face_with_hand_over_mouth: daha mı yakışıklı geldi masallah bu arada çok güzel bir bebekti

3 Beğeni

Kucağıma almayı sabırsızlıkla bekliyorum ya :hugs::hugs:

3 Beğeni

@Glsh887 aralığa çok var diyorum sonra bakıyorum zaman hızlı akıyor

Evet @Eda ben hamileliğimi öğrendiğimde 1,5 aylıktı şimdi bakıyorum 5.aydayız zaman gerçekten hem çabuk geçiyor hemde hiç geçmiyor gibi :rofl: