Teşekkürler canım ![]()
Tamam canim söylerim inşallah
Merhaba dopplerden kastınızın detaylı ultrason olduğunu düşünerek cevap veriyorum,kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim ben gitmemiş olsaydım bebeğimin kalbiyle ilgili sıkıntıyı bilmeyecektim.Doğum sonrası bebeğin yoğun bakımda kalması gerekiyormuş bunu bilmeden doğum yapsaydım bebekteki tersliği fark etmeleri zaman alabilirdi istenmeyen olumsuzluklar yaşayabilirdim belki.Çok şükür şuan bu durumu bildiğimiz için kontrol ve doğumu ona göre planladık.Sağlıkla kalın
eğer doktor alttan muayene gerek görürse evet alttan da müayene ediyolar bende bebeğin bazı yerleri gözükmedi üstten daha emin olmak için alttan baktı ense kalınlığına fln ama alttan bakmak iyidir bebeğin sağlığı için üstten gözükmeyen yerler alttan daha iyi gözüktüğü için
Merhaba Kaçıncı haftanızda detaylı ultrasona gittiniz?
Detaylı ultrasonu 23. Haftamda yaptırsam herşey belli olur mu?
19 ve 20 arasinda gideceğim yani haftaya
@Bahar1 ben bir ay önceden doktotumun önerdiği haftalarda yaptırdım. 23. Hafta detaylı ultrason için biraz geç kalma sınırı olabilir
19+6 Haftamda yaptırdım. Doktorunuz söylemediyse bence zamanı çoktan gelmiş, devlette gidiyorsanız kontrollere sıra biraz geç geliyor detaylida o yüzden şimdiden gün alsanız iyi olur ![]()
@Hava @Bahar1 incelemek isterseniz, burda arkadaşlarımınız detaylı ultrason tecrübesi var Siz de detaylı ultrasondan çıktıktan sonra tecbrnizi buraya yazmak isterseniz seve seve okuruz
Detayli ultrason doppler galiba. 6 ayda veya 6 ayın tamaminda gidile bilir.
6.Hafta çok erken. Yanlış bir bilgi aktarırsan yanlış yönlendirme olmuş olur. Emin olmadığımız konularda dikkatli olmalıyız
Cok pardon ya Allah sahidim olsun ki 6 ay veya 6 ay tamami yazmiştim klavyem yalniş yapmiş gercekten özü dilerim yalnış yazı için
Teşekkürler
Detaylı ultrason kaçıncı haftadan itibaren yapılıyor ?
20-24 haftalar arasında yapılıyor
@Cici hanım detaylı ultrasona girdiniz mi bizimle tecrübenizi paylaşmak ister misiniz Detaylı uktrasonda da bebeğin cinsiyetine bakıyorlar
Daha girmedim doktorum söylemedi daha demek daha zamanı var heralde
@Cici ben 21. Haftamda girmiştim. Asılın da sizin de zamanınız gelmiş doktorunuza sormak ister misiniz
Olur kontrolümüzde sorarız teşekkürler
@afrikanın_gelini54 senin de tecrübeni burda okumayı çok isterim ![]()