Detaylı Ultrason hakkında

evet ben 21haftamda gitmişdim doplerde herşeyi gözüküyor önemli bence gitmelisin hem bebeği de görmüş olmanın sevincini yaşıyosun​:see_no_evil:

İnanirmisin hiç doppler ne bilmiyordum annemde ablamda dopplere gitmemiş.ve yakın cevremizdekiler bile hepsinin cocuguda sapa sağlam şükür. Kayın validem gitmelisin dedi .biraz telaş yaptim çok strestliydim keyfim yoktu,bebek Allah korusun kusurlu cikarsa aldiriyorsun falan. Baldizim gitmişdi ilk bebeginde kusurlu demişler oda aldirmiş 7 ayında .valla karşıma oyle yorumlar cikti ki ben dopplere gitmekden bax keçdim rabbime şükür. Biri diyordu yakinim girmişdi kusurlu demişdiler ama aldirmamişdi bebegini bebek sağlam cikmisti dogdukta.ve kayinvalideme dedim dedi evet duymuşdum bazilarini bende . Onunicin inanmıyorum ben .sadece allaha dua et hep bebeğin sağlam olsun diye ,doppler falan hepsi hikaye .kecmisde dopplermi var dı. Yinede kendin bilirsin ben fikrimi soyledim. Ama eğer gidersen,gic olmasa bir ikisine git bakalım aynı seyimi diyecekler. Birinciye inanma asla kötü soylerse. İkinci doktoruda dene. Və şunu da ekleyeyim ki ,eğer uzide doktor her şey yolunda kalp atisi ve hareketleri ritmikdir diyorsa bebeğin her gün iyi tekmeliyorsa ,bilki bebeğin saglamdır.esasıda bunlar zaten.uzide küsür yok yazıyor birde. Ama organlarinda olur diye dopplere gidiyorlarmiş.onun için allaha dua etmək gerek .dopplere gitmek yok.bu benim şahsi fikrim,yinede son karar senin canım.

Bende 6 Haziran da gidicem aç mi yok mu gidilecek acaba

Doppler dedikleri detaylı ultrason mu?

Bende gitmek istiyorum bir yananda istemiyorum

Bence gitmelisin bebeğini görürsün

Doktorum git demişdi bakalim nolucak :thinking:

aç tok fark etmez canım onun alakası yok onunla gide biıirsin rahat rahat

evet ben resim attım ya söhbete bebeğin yüzü elleri gözüken o işte doplerde öyle gözüküyo

git demişse git mutlaka bebeğin kalbine fln bakıyolar bi sorun varmı yokmu detaylı ultrason eduyo

Anladım teşekkürler peki çikolata almalı mıyım yanima

ben gittiğimde bebek yüzünü göstermiyodu elleriyle kapamışdı:smile: doktorum tatlı ya da çikolata ye hareketlensin dedi bence sen de yanında götür tatlıya tepki verip hareketleniyolar

Öyle yapayim

Ben resimi bulamadim nerde

Ya bak işte bu yüzden sohbette hamilelik sağlığı hakkında konuşmayın diyorum. Konuların birine atsaydı hemen bulurduk.

Evet ne kadar aradim bulamadım merak ettim nasil bisey diye

Bize resm atarmisin doppleri resmini

Merhaba Görüyorum ki hepimizin farklı farklı detaylı ultrason tecrübesi olmuş Detalı ultrason randevunuzda neler yaptınız paylaşmak ister misiniz Randevuya giderken nelere dikkat ettiniz Randevu esnasında sormak isteyip de unuttuğunuz sorular vs Böylece detaylı ultrason için gün bekleyen, kararsız kalan annelere tecrübemizi aktarmış oluruz

(Azerbaycanlı anneler doppler diye biliyor)

detaylı ultrason doktor ne zaman uygun görürse o zaman gitmek gerek bir kaç kişi 5, 6 aylık ya da 7aylığında gidiyor,hem bebeği daha yakından renkli şekilde görüyoruz elleri ayakları burnu yanakları:see_no_evil::smile: hərşeyi detaylı görüyoruz,çoğu bebek yüzünü göstermiyo ama tatlı çikolata yanınıza almanızı öneririm tatlı bebeği harekete getirdiği için daha kolay gösterir yüzünü ya da göremediğmiz yerlerini.Böylelikce bebeğin kalbini,kan damarlar fln bir sorun var mı yok mu herşeyi gösteriyo (dopler) çoğu anne gitmiyo ama bence önemli hem o an bebeği görmenin sevinci çok güzel duygu​:smiling_face_with_three_hearts: sağlık açısından da dopler önemli bence gitmek gerek çok pahalı olmasına rağmen.Ben gittiğimde de doktorum 30 40 dakikaya kadar baktı çok ilgulendi herşeyiyle , o sırada böbreğime de baktı benim çünki,sağ böbreğimde genişlenme vardı baktktan sonra da çok şükür hərşeyi normal dedi hiç bir sorun yoktu