Detaylı Ultrason hakkında

Merhaba @Kübra3 hoşgeldiniz kimi hastanelerin prosedürleri bu şekilde.

1 Beğeni

18+1 günlük hamileyim detaylı ultrason için kaçıncı haftada randevu almam gerekiyor?

1 Beğeni

18-232 haftalarda yapılabiliyor.

2 Beğeni

21 haftalikken basliyor 24 kadarvdiye biliyrm

3 Beğeni

Ben de 21.haftada gittim

2 Beğeni

@Elfii bende 18.haftadayım canım :smiling_face_with_three_hearts: doktorum 20.hafta gitmemi soyledi 2hafta sonra gidicem bende

2 Beğeni

Detaylı için doktorların hafta tercihi oluyor benimki 22 yada 23 de gel en iyi öyle bakıyorum demişti

3 Beğeni

Bende hafta ya cuma randevum var 21 haftalık oluyorum

1 Beğeni

Arkadaşlar detaylı ultrason da sadece karından mı bakılıyor

Normal ultrason muayenesi gibi oluyor :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok gerek olursa vajinal da olabiliyormuş

1 Beğeni

Peki kadın doğumdan mı randevu oluşturuyoruz,Perinatoloji bölümünden mi?

Kizlar ben 20 +5ken detayliya girdim ocagin 5 de 18 de aylik konturolum vardi konturole gitigimde doktor muan etmeden bebek kucukmus tekrara detaylidan gün al.dedi k gun gitigimdede 22 haftalikti anlamdim bende tekrara girmek.istwmiyorum radyasyon almasin bebeisim diyerekten :pleading_face:

Detaylı ultrasonda radyasyon almıyor ki, ses dalgaları ile bakılıyor kontrolde girdiğiniz cihazın daha kapsamlı olanı Doktorunuz girmeniz gerek dediyse mutlaka girin demek ki içine sinmeyen bir durum söz konusu yoksa tekrar istemezdi

1 Beğeni

Detaylıda neye bakılıyor ki uclu taramayı verdım bnde sıra detaylıda kacıncı haftada bakıyolar ve neye bakıyolar acaba​:pray:

Benim doktorum en iyi 23.haftada bakıyorum demişti o haftada yaptırdım bebeğin tüm iç organlarına damar yapısına kısacası herşeyine bakılıyor çok önemli

1 Beğeni

Yuzunude bakıyolarmı

Herşeyine dedim ya detaylı ultrason adı üstünde :blush:

1 Beğeni

Ve bebeği renkli görüyorsunuz

2 Beğeni

Ultrason cihazlarındaki radyasyon bebeklere zarar verecek düzeyde değil, içiniz rahat olsun :blush:

2 Beğeni