Randevuyu aldım ultrason için ama polikliniğede randevu almam bildirmem gerekmiş orasını anlamadım
Onu bende anlamadım. Ultrasondan sonra sonuçları göstermek için istemiş olabilirler mi?
Yok ultrasona girmeden önce dedi
Hamilelikte detaylı ultrason ne zaman yapılır?
- 11-13. haftalar arası: Tüm gebelikler için uygundur.
- 18-23. haftalar arası: Yine tüm gebelikler için tavsiye edilir. (Önerilen)
-
- hafta ve sonrası: Yüksek riskli gebeliklerde önerilir.
Devlet hastanesine gidiyorsunuz sanırım, şöyle oluyo orda sizin normal gittiğiniz doktorunuz istem açıyor anomali taraması diye radyolojiye siz gidip radyolojiden sıra alıyosunuz direk detaylıya kendi doktorunuz bakmıyor.
Ay merhaba benim de doğum 21 haziran görünüyor benim de erkek
tarih aynı görünce yazmak istedim
Ya ne güzell gelsin bakalim erkek bebislerimiz sağlıklı sekilde insallah
dogum yapınca logusalıgımızi kutlarız burdan![]()
Her ikisinde de ben randevu almadım. Rutin kontrole gittiğimde doktorum detaylıya da bakıverdi
Merhaba ben 9 hafta 2 günlük hamileyim gittigm devlet hastanesi ikili tarama için gün verdi ama ayrıntılı ultrasona randevu dolu oldugu için veremedi diğer hastanelere bakcakmisim.Sizce başka bı hastaneye gidip muanemi olmam gerekiyo şimdiden direk ultrason tarihi vermiyolar telefondan aradım çünkü kimi yapmiyoz kimi muane olmanız gerekiyo dedi.yani şimdiden gitmem gerekiyo yoksa 20 haftalik oluncami gitemem lazım bilginiz varmi
Doktorunuz ne zaman istedi acaba? Randevu almak için tarihi geçirmiş olabilir misiniz? Vermeleri gerek çünkü Normalde farklı devlet yada şehir hastanelerinden ultrason için randevu alabilirsiniz, şimdi gittiiğiniz hastanede doktorunuzun verdiği istem kağıdı ile ultrason birimine gidin söyleyin bu tarihte randevu istiyorum diye size uygun hastaneleri sunacaktır
Ben 13 haftalık hamileyim.Doktor ayrıntılı ultrason randevusu almamı söyledi.Gittim radyolojiye Martin 14une aldım randevu.Benim gittiğim hastanede şehir hastanesi.Size vermeleri gerekiyordu.Daha 9 haftaliksiniz.
Ayrıntılı ultrason 20-24 haftalar arasında yapılıyor. Özel bastanede de yaptırabilirsiniz randevu bulmakta zorlanırsanız
Teşekürler özel çok pahalı diye düşünmüyorum ya
Bana direk kadın doğum sekreteri bı listeye baktı dolu dedi
Tamam çok teşekkür ederim
Benim doktorum 21. Haftada olmamı istemişti. Sık takip edilmesi gereken bir gebeliğiniz varsa daha erken de gitmenizi istemiş olabilir. Buralarda da detaylı ultrason için hemen randevu bulunmadığı için bir ay öncesinden almıştım
Sanki sınırda kalmış doktorunuz ne dedi
Ben her iki gebeliğimde de 24. haftamda yaptırmıştım
Hanımlar merhaba 13+4 haftalık hamileyim doktorum ayrıntılı ultrason için tıp fakültesinden randevu almamı söyledi gittim ve önce muayene etmemiz gerekiyor doktorlarımız yok yarın gelin dedi randevu öncesi muayene normal mi böyle mi olması gerekiyor
Detaylı ultrasondan önce daha doğrusu her gittiğimde hep tansiyonumu ölçerdiler kilomu fln , sonra detaylı ultrasona girdim. Sizde de galiba tansiyona kilonuza fln bakacaklar